Miért kell olyat tanulnom, amit nem úgy gondolok?
Ezért jó a matematika. Az nem az ember véleményén múlik, hanem úgy van és kész. Ezzel szemben a magyarban és a történelemben például ténylegesen úgy van hogy azt kell gondolnod és hinned amit leírtak. Ne gondolkozz! Az úgy van! És a szomorú hogy sok ember így van ezzel. Engem is sokszor elkeserít, mert én a Trianon után lévő gyűlöletet is megkérdőjelezem, ugyanis miért gyűlöljek én valakit mert francia és a francia vezetőség nagyon régen hozott egy megtorló rendeletet miután vesztettük a háborút. Persze ha ezt ki merem mondani hogy szerintem ezért nem kéne senkit se most gyűlölni akkor rögtön hazafiatlan vagyok (igen, az vagyok, de szerintem nem ezért a véleményemért). Teljesen vicc az egész. Engem is nagyon tud frusztrálni. Meg amikor a történelem tanár kijelenti hogy igen, itt ez 16.században a magyarok hibája volt, szégyelhetjük is magunkat érte és mondja hogy ő szégyelli mert ezt a magyar emberek sose mossák le magukról. Én mi a fenét szégyelljek rajta most komolyan? 400 évvel később születtem, és ha akkor éltem volna se kérdezik meg a véleményem. Annyi közöm van hozzá mint semmi. Persze nem szólalok meg, mert a nagy nemzettudatú elvakult barmok pont többségben vannak vagy legalább nagyobb hangúak.
Egyszerűbb így irányítani az embereket hogy beléjük programoznak pár jó kis szót. Ha például meghallja a Zsidó szót akkor örül hogy lehet gyűlölni valamit, ha meghallja hogy magyarságért kell harcolni akkor pedig megy bárhova amire ezt ráhúzzák. Irányított idióták. De nem csak nálunk megy ez. A nagy Muricában már gyerekkortól nevelik őket arra hogy füttyentésre menjenek szabadságot osztani gondolkozás nélkül "Mert az országom és az amerikai szabadságot szolgálom!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!