Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért kell olyat tanulnom,...

Miért kell olyat tanulnom, amit nem úgy gondolok?

Figyelt kérdés
Tiszta nevetséges ez az egész oktatás. Olyan dolgokat kell megtanulnom, amikkel nem értek egyet, amik szerintem nem úgy vannak. Más ember véleményét kell megtanulnom, ami nem is igaz esetenként.Köszönöm tényleg az oktatásnak, hogy ezt megtehetem. Még a végén elkezdenék gondolkodni, ha nem így lenne. Jó volt ezt kiírni.

2015. nov. 26. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezért jó a matematika. Az nem az ember véleményén múlik, hanem úgy van és kész. Ezzel szemben a magyarban és a történelemben például ténylegesen úgy van hogy azt kell gondolnod és hinned amit leírtak. Ne gondolkozz! Az úgy van! És a szomorú hogy sok ember így van ezzel. Engem is sokszor elkeserít, mert én a Trianon után lévő gyűlöletet is megkérdőjelezem, ugyanis miért gyűlöljek én valakit mert francia és a francia vezetőség nagyon régen hozott egy megtorló rendeletet miután vesztettük a háborút. Persze ha ezt ki merem mondani hogy szerintem ezért nem kéne senkit se most gyűlölni akkor rögtön hazafiatlan vagyok (igen, az vagyok, de szerintem nem ezért a véleményemért). Teljesen vicc az egész. Engem is nagyon tud frusztrálni. Meg amikor a történelem tanár kijelenti hogy igen, itt ez 16.században a magyarok hibája volt, szégyelhetjük is magunkat érte és mondja hogy ő szégyelli mert ezt a magyar emberek sose mossák le magukról. Én mi a fenét szégyelljek rajta most komolyan? 400 évvel később születtem, és ha akkor éltem volna se kérdezik meg a véleményem. Annyi közöm van hozzá mint semmi. Persze nem szólalok meg, mert a nagy nemzettudatú elvakult barmok pont többségben vannak vagy legalább nagyobb hangúak.

Egyszerűbb így irányítani az embereket hogy beléjük programoznak pár jó kis szót. Ha például meghallja a Zsidó szót akkor örül hogy lehet gyűlölni valamit, ha meghallja hogy magyarságért kell harcolni akkor pedig megy bárhova amire ezt ráhúzzák. Irányított idióták. De nem csak nálunk megy ez. A nagy Muricában már gyerekkortól nevelik őket arra hogy füttyentésre menjenek szabadságot osztani gondolkozás nélkül "Mert az országom és az amerikai szabadságot szolgálom!"

2015. nov. 26. 23:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés jelentve
2015. nov. 27. 00:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Életcél completed. Most boldog vagy, hogy jelentetted az igazságot?
2016. febr. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!