Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért kell olyat tanulnom,...

Miért kell olyat tanulnom, amit nem úgy gondolok?

Figyelt kérdés
Tiszta nevetséges ez az egész oktatás. Olyan dolgokat kell megtanulnom, amikkel nem értek egyet, amik szerintem nem úgy vannak. Más ember véleményét kell megtanulnom, ami nem is igaz esetenként.Köszönöm tényleg az oktatásnak, hogy ezt megtehetem. Még a végén elkezdenék gondolkodni, ha nem így lenne. Jó volt ezt kiírni.

2015. nov. 26. 21:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom, hogy akkor vársz-e választ, mert leírtad. Többnyire azért kell, hogy ne kezdj el gondolkodni.

A gondolkodó embert nem szeretik a vezetők. Őket nehéz irányítani.

2015. nov. 26. 21:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Valóban, nem várok választ, csak most jól esett kiírni. Mérges vagyok nagyon most. Magyar nép "eredete" bosszantott fel most.
2015. nov. 26. 21:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Elmeséled nekem privátban mit kell tanulnod róla, ami felbosszantott?
2015. nov. 26. 21:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Most.
2015. nov. 26. 21:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát erre én is kíváncsi lennék, hogy mivel nem értesz egyet.
2015. nov. 26. 22:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Gondolkozz el és rájössz talán.
2015. nov. 26. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egész oktatás? A reál tárgyak alapból nem a véleményről szólnak, hanem tényekről. A humán tárgyak közül a nyelvek szintúgy, bár az kicsit árnyaltabb már. A magyar-töri már kicsit elvontabb néhány helyen, azonban nem hinném, hogy teljesen hülyeséggel traktálnának. A tanárok általában azt közvetítik, amit az egyetemen tanultak,persze alacsonyabb szinten. Persze az egyetemen sem biztosak mindig mindenben, de ne hidd már azt, hogy a céljuk azt, hogy hülye legyél. A magyar nép eredete homályos terep volt mindig is, de én még mindig inkább elhiszem az akadémiai álláspontot, mint valami légből kapott mondát. De valóban, fontos lenne, hogy a diákok gondolkozzanak, és ezt sok tanár sem fogja fel.
2015. nov. 26. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Basszus kérdező, én is kiváncsi lettem, ird már le >.<
2015. nov. 26. 22:25
 9/13 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Egyrészt a legtöbb esetben tényeket tanulsz, olyan hipotéziseket, amiket bizonyítottak. Persze azt figyelembe kell venned, hogy az oktatás Európa centrikus, tehát a Kolombuszt dicsőséges felfedezőként fogod ismerni, közben egy kolonizáló volt, akinek hála kiirtottak 10millió indiánt. Ezzel nem tudsz mit csinálni, ez 20 éve is így volt, meg így is lesz. A történelemben rengeteg ilyen példa van, rengeteg olyat hagynak ki, aki fontos lenne, de nem európai, irodalomban szintén, tudományban szintén elfelejtenek megemlíteni ezt-azt.

Ettől függetlenül más véleményeket ismerni sosem gáz dolog, ha annyira érdekel egy téma úgyis utána olvasol, és legfeljebb felveted a vitát egy órán.

2015. nov. 26. 22:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem fogom leírni, mert felesleges. Ti nem a véleményemre vagytok kíváncsiak, csak kötözködni akartok. Ebbe meg nincs kedvem belemenni.
2015. nov. 26. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!