Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok miért nem értik...

A tanárok miért nem értik meg, hogy azért nem tudok órán figyelni, mert sok helyes fiú van az osztályba?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy sose figyelek, meg nem tanulok, meg mással foglalkozok, de egyszerűen nem tudok így figyelni, hogy ennyi helyes srác van és direkt engem néznek, meg mosolyognak, meg minden, suli után meg írogatnak chaten fb vieber. próbáltam már tanulásra koncentrálni, de így nem lehet.

2015. nov. 22. 18:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Érik a ribizli :D
2015. nov. 22. 20:41
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
8 általánosod már megvan gondolom,ha így folytatod akkor több nem is lesz :D már ne is haragudj,nem tudom komolyan vegyem-e ezt a kérdést,de előttem szépen és kevésbé szépen is elmondták neked a lényeget :D az igazat.
2015. nov. 22. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez most nem ribis, csak az előszele. Az, hogy ennyire leköti a figyelmedet az, hogy ápold, sőt duzzaszd az egód, az nagyon nagy baj. Egoista leszel nagyon baba, ha nem változtatsz.
2015. nov. 22. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Esküszöm feldobtam az uncsi napomat! Örök hála érte!😉👌🏻
2015. nov. 22. 21:27
 15/20 anonim válasza:
Megkell tanulnod megedződni mert jó srácok mindenhol vannak .. Attól még élned kell..És az igazán jók nem szeretik a butákat...Akkor meg vigyoroghatsz rájuk ...Egyszercsak ott hagynak a francba...
2015. nov. 22. 21:36
 16/20 anonim válasza:
Mégcsak véletlenül se gondolkodj a zenész,színéz,író,filozófus szakmán...
2015. nov. 23. 12:51
 17/20 anonim ***** válasza:
oh ez komoly? :D furák az elvárásaid, nem értem, mért kellene megértenie
2015. nov. 23. 17:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Habár semmi érdekem nem fűződik hozzá, mégis bocsánatot kérek azoktól a zenészektől, színészektől, filmesektől és más művészektől, akik korábbi hozzászólásomat úgy értelmezték, hogy a zenészek, színészek, filmesek és filozófusok mindannyian k*rvák, prostituáltak lennének. Amit írtam, sajnos valóban félreérthető volt. Sok ilyen levelet kaptam főleg zenészektől. Tehát hangsúlyozom: nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy az illető ifjú hölgy – aki kiírta ezt a kérdést – ne keseredjen el, ne rejtőzzön szégyenében véka alá, mert nem az, aminek mondják itt sokan. Attól még hogy a fiúkat nézni tanórán ugyanúgy lehet belőle bármilyen tehetséges híres ember, művész, mittudomén micsoda, bármi.Tehát ezzel arra kívántam felhívni a figyelmet, hogy az élet nem egy lezárt zsírosbödön, amiben kizárólag csak a tanulás és a kínszenvedés (munka stb.) található! Igenis lehet a fiúkat meg a lányokat vizslatni, ettől még nem lesz senki sem butább vagy rosszabb ember. Legfeljebb vintázs vallási doktrinák, erőszakos, szélsőséges nézetek (pl. jobbik) hirdetik ezt a világnézetet, ami hazugság, egyáltalán nem igaz. Külön kiemelném, hogy azoktól akik komolyzenészek vagy klasszikus zenét tanulnak szintén bocsánatot kérek, a zenészt a fenti hozzászólásomban nem ebben az értelemben exponáltam; tehát nem arra gondoltam, hogy egy zenésznek nem kell tanulni. De a hozzászólásom végén is azt írtam, hogy a tanulást se hanyagolja el az illető ifjú hölgy. És köszönöm szépen, nem kérek több felháborodott levelet, legfeljebb ismerkedési szándékkal. Köszönöm! Abraka-dabra!
2015. nov. 24. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy nagy potyó vagy, és azért néznek, hogy te is nézd őket, aztán röhögjenek rajtad :D
2015. nov. 30. 00:55
 20/20 anonim ***** válasza:
De béna hozzászólások. Ilyen vélemények alapján szerintem ti nem végeztétek el a 8 általánost... :/
2021. ápr. 24. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!