Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csinálja ezt pár osztály...

Miért csinálja ezt pár osztálytársam?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek az osztályban, aki kb minden tantárgyból 5-ös és emiatt tisztára el van szállva magától, mindenki mást, aki valamit nem ért órán, lenyomorékoz meg beszólogat. Mondjuk másokkal visszafogottabb, csak velem ilyen nagyon bunkó.

Ő is és én is emelt biosz faktra járunk és ott is ha valamit nem értek annyira és megkérdezem a tanártól, hogy hogy van ez, az a gyerek elkezd a háttérben a barátaival röhögni rajtam meg rólam beszélnek, hogy ezt hogy nem értem, hogy lehetek ilyen fogyatékos, minek jöttem emelt faktra, ha ilyen buta vagyok...

Ma már tényleg ott tartottam, hogy majdnem elsirtam magam, mert a tanár kérdezett valamit tőlem én meg hirtelen elfelejtettem, mit jelent az, amit kérdezett és igy mondtam, ami hirtelen eszembe jutott, mire megint rákezdték az a gyerek meg a barátai a szokásosat és ilyenkor mindig teljesen lefagyok és a tanár is elkezdett velem ilyen hót idegbeteg hangon beszélni, hogy mondjam már, mindenki rám vár, az a gyerek meg közbe továbbra is ott ordibálta nekem, hogy "Ahj de fogyatékos vagy, nem hiszem el!" Olyan gáz volt...

Miért csinálja ezt? 11.-esek vagyunk..

2015. nov. 21. 00:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálja, mert nem szólsz vissza neki. Lehetőleg ha összejön akkor poénos visszaszólásokat kéne mondanod neki. A poénnal két dolgot érsz el. Az egyik az, hogy látni fogja hogy nem igazán veszed komolyan amit mond, hanem kineveted, másrészt meg mások röhögnek a te poénodon, ezáltal előnyösebb helyzetbe kerülsz. Aztán már ő sem reagálhat erre negatívan, mert akkor maga alatt vágj a fát a többiek előtt. Így ha te vissza tudsz neki szólni erre valami vicceset, az egy ilyen előnyös szociális helyzetet teremt.

De ebben a helyzetben nem lehet. Nem itt kell támadni. Meg kell ismerni előbb a gyengeségeit, amivel vissza lehet támadni, azokat a fájó pontokat, amiket nem szereti ha mások tudnak róla, és nem olyan helyzetben kell visszaszólni amikor ott az összes haverja, az egész pereputty meg a tanárok is, hanem amikor vannak emberek körülötte, de mondjuk nincs tanár. Akkor lehet szurkálódni, de a lényeg, hogy próbáld meg viccesen.

2015. nov. 21. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!