Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan szivassam meg az...

Hogyan szivassam meg az osztálytársam?

Figyelt kérdés
Különösebben nincs bajunk egymással, vagyis eddig azt hittem. Ma viszont bementem barátnőmmel a mekibe, ők is ott voltak és mire kimentünk megvoltak fordítv az üléseink és a fékünk ki volt lazítva. Tudtuk, hogy ők voltak. Nagyon dühös vagyok rá. Hogyan tudnám én is nagyon megszivatni őket amiből egy életre tanulhatnak? Facebook feltörésre gondoltam, de az nem egyszerű. Várok ötleteket, előre is köszi!

2015. nov. 18. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem is mindig idegesített egyik osztálytársam. Aztán egyszer csak meguntam. Épp az akkori TSZ istállói közt csavarogtunk, mikor kézzel felmarkoltam a friss és meleg tehéntrágyát, majd gondosan az arcába masszíroztam, ügyelve arra is hogy a szájába és orrába is kerüljön az értékes nedűből. Onnantól kezdve soha többé ne szívatott hanem behódolt. Ha netán nem lett volna elég neki, akkor a biciklijét kötöztem volna fel egyik magas fa tetejére. Néhány napig ott díszelgett volna mire valahogy lekerül onnét.
2015. nov. 18. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak ver meg.

Pestiek vagytok egyébként, vagy vidéki nagyvárosiak? Utóbbi esetben az első ötlete ajánlott. Könnyebben beszerezhető anyag.

2015. nov. 18. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ver=verd
2015. nov. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!