Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy fiú az osztályomban...

Van egy fiú az osztályomban aki nem száll le rólam. Tudnátoök segíteni abban, hogy hogyan lehetne lekoptatni?

Figyelt kérdés
Ez a fiú nem száll le rólam... De olyan szinten zaglat hogy néha síró görcsöt kapok... Most jöttem ebbe a suliba vidékre Pestről. Állandóan a Pestieket szídja meg Pestet aztán kivan akadva ha én bármit is mondok mérgemre erre a falura. Fogdos, az a legnagyobb problémám és megvan győződve arról, hogy neke ő bejön amkor semmi jelet nem adok rá. Kerülöm a tekintetét csak ügye az első padba ül és én a táblát nézem vagy a tanárt és ő azt hiszi, hogy őt nézem... Mondtam neki elég sokszor hogy nekem nem tetszik nem jön be. Erre csak annyit mond, hogy hazudok. Ő bevallota, hogy szerelmes lett belém de ahoz képest Pest suttyónak hív, Pesti k---ának... Szépen is próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem tetszik nekem de kő keményen is megmondtam neki. Barátnőim is próbálták neki elmagyarázni de nem érti... Kérlek segítsetek, hogy ez ellen mit tudok tenni én már iskola váltáson gondolkodtam...
2015. nov. 17. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: a leghatásosabb megoldás vagy az, hogy apád helyreteszi, vagy az hogy ha egyszer lesz egy barátod. Értem ez alatt hogy a barátod úgy megagyalná, hogy nyüszíteni se lenne kedve, nem hogy fogdosni. Ha a fenti nem opció, akkor lehet mondjuk egy jó termetes fiú haverod is, akivel nincs köztetek semmi, az is helyrepakolhatja a büdös bunkó agyát.

Amúgy segítene az is, ha megmondanád hány éves vagy.

2015. nov. 17. 21:56
 12/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok de Márciusban leszek 15
2015. nov. 18. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Bár elakarnak tántoritani a dologtól de bizony arendörség foglalkozni fig az üggyel bár nem látványosan mert :a zaklatás büncdelkmény.a 14.életévét betöltőtt elkövető pedig büntetőjogilag felelőségre vonható.

Ezt esetleg tudasd a sráccal,hogy bizony feljelentés lesz a vège a kis játékának,esetleg szolhatsz az igazgatónak ( és akkor az oföre is panaszkodj:nem érdekli-bünsegéd).a sulinak màs se hiányziknmint egy rendörségi ügy.

2016. jan. 15. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!