Semmi életerőm tanulni, mit tegyek?
ha megnyugtat nekem jövőhéten lesz vagy 7 ZH-m, a tananyag meg.. inkább hagyjuk. 20 aminosav, fázisdiagramok, nukleotidok képletei, különböző sejtkapcsoló és membrán struktúrák, homogén és heterogén rendszerek(fizikai-kémia). és ez még a jéghegy csúcsa. mondjuk ez főiskola.
a föci meg az egyik legkönnyebb tárgy szerintem. ha nem bírod, akkor tarts szünetet, sétálj és utána állj neki.
Ne tanulj.
Minek szopni ha nem akarsz?
Vagy kínozd magad.
Szia! Szerintem a magolás nem a legjobb megoldás, főleg hosszú távra. És elég gyorsan meg is unja az ember... Próbáltad az elme térképet? A karrierkod.hu-n nagyon jól elmagyarázzák hogyan kell csinálni, és miért jó. :) Azon kívül van néhány tipp amiket bevethetsz ha sokat kell egyszerre tanulni:
1. Igyál sok vizet
2. Tarts 25 percenként 5 perc szünetet (ajánlom a Focus nevű alkalmazást) de a szünetekben ne kezd el nyomogatni a telefonod, mert nem tudsz majd visszaülni tanulni
3. Szellőztess gyakran
4. Hallgass zenét (ettől talán jobb kedved lesz, de semmiképp ne olyanokat válassz amiknek szövege van mert elvonják a figyelmet. Én pl Lindsey Stirling-ot szeretem)
5. Legyél motivált! Jutalmazd magad gyakran olyan apróságokkal amik boldoggá tesznek
6. Mindig aludj eleget
Sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!