Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mindig leszegyenit az osztalyf...

Mindig leszegyenit az osztalyfonokom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A regi oszim egyaltalan nem volt ilyen,a mostani oszim magyart tanit es alig jovok ki magyarnal 7-8ra (10ig vannak a jegyek) a masik magyartanarnonel meg mindig kijottem 10esre.. Mindig minden baja van velem az oszimnak,2x-3x nem tudtam elmenni es ezert is szekal.Meg van egy baratnom,akit o nem bir mert rosz tanulo es mivel mindig aval a baratnommel vagyok,gondolom ezert is utal.Felelni is felek nala.Meg a kepembe orditotta h utal es nem is akart az oszink lenni. Mit csinaljak? 12/L

2015. okt. 19. 16:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére már túl vagy rajta, de ilyenkor lehet készíteni rejtve telefonnal felvételt, és ezt bizonyítékként felhasználni, de csak bíróságon. Szóval megmondani az ofőnek, hogy vagy lelép, vagy feljelentitek.
2020. máj. 29. 00:29
 12/12 anonim ***** válasza:
egyébként hogy alakult végül a dolog?
2020. máj. 29. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!