Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is valami agybeteg...

Szerintetek is valami agybetegsége lehet ennek a tanárnak?

Figyelt kérdés

Szóval középiskolába járok. A történelem tanárom tavaly (9-ben) úgy indított az első találkozásunkkor, hogy hiába voltunk 4-es 5-ösök általánosban, itt a 2-esnek örüljünk. Gondoltam tanulással biztos lehetek jobb is. Hát nem. Aki a könyvet tanulja meg, az 2-esnél nem kap jobbat. Azt mondta csak az jó amit ő mond, és arra figyeljünk meg azt tanuljuk meg. Hát én felvettem hangfelvételre az összes órát a dolgozatig és SZÓRÓL-SZÓRA írtam a puskát abból amit mondott, 3 órán keresztül (nem folyamatosan, szünetekkel). A dogám még így is csak 3-as lett! Na és most jön a lényeg. Olyan példákat hoz elő, hogy "ez egy süllyedő hajó, és csak minden 2. embernek jut mentőcsónak". Egyik osztálytársam beszólt a másiknak, hogy "menj a p*ába", erre megszólal a tanár, hogy "Én este voltam ott, és ezért vagyok ilyen nyugodt és soha nem idegeskedem meg kiabálok veletek, mert ki vagyok otthon elégítve". Állandóan ilyen szexuális témákat hoz fel, hogy pl "megunod a rejszolást azt döntesz hogy kéne már egy nő, elmész és bérelsz a sarokról." Az igazgatót "uralkodó"-nak hívja, és azt mondja, hogy ne szokjuk meg a jelenlétét, csak iskolai ünnepnapokon merészkedik a "barbárok" (vagyis tanulók) közé. Egyik osztálytársam szólt a másiknak, hogy már menne haza, a tanár közbeszólt úgyis sz*r az idő, könnyítesz magadon és utána? Ha valaki ki akar menni WC-re vagy a büfébe órán akkor mehet ki, ha vesz neki kólát. Néhány osztálynál bevezette, hogy aki telefonozik órán elveszi, és 100 ft-ért kaphatja vissza tőle ami 100%, hogy a zsebébe vándorol. Aki a könyvet bemagolja, nagy valószínűséggel 1-est kap, néha ha jó kedve van 2-est is ad rá. És ugyanakkor egyetemi szinten adja le és várja el az anyagot, mert ez egy szakközépsikola és hogy "nekünk úgysem kell a tanulmányainkhoz". És hogy ő is csak 2-es 3-as volt és mégis töritanár lett. Ja és ha valaki beszél órán vagy odamegy hozzá vagy kihívja a táblához mindenkit (csöndre int és meg is teszik), mert ezután olyan erősen megpöccenti a fülét, hogy piros legyen és a lényeg hogy lehessen hallani ahogy CSATTOG, ezt néhányszor még elismétli, és röhög egy jót. A táblára sosem ír, és olyan dolgokat kér számon, ami a könyvben nincs benne, csak a hosszú egyetemi szintű szövegének közepén fél mondatban megemlíti, de még véletlenül se mondja, hogy fontos íés ezt tanuljuk meg. A folyosón a többi osztálynak is boldogan meséli, hogy befenyítette az új 9.-eseket akik 4-es 5-ösök voltak, hogy nagy valószínűséggel meg fognak bukni. Én a 9.-et puskázással vészeltem át, szó szerint kiírtam a könyvet és örültem a 2-esnek, mert ha akárcsak 1 db 1-es összejön, nincs meg a 2.0 és bukás van. Az órákon egyébként nagyon hangosan beszél, még ha mindenki csendben van is ott áll mellettünk és üvölti az anyagot a fülünkbe, még az udvaron is meg 2 szinttel feljebb/lejjebb lehet hallani, és erre nagyon büszke.

Na Ti mit gondoltok?

2015. okt. 15. 20:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Haha én emeltszintű bioszt csináltam, de egyetemi szinten besülnék. A jogász szülőknek meg tudni kéne hogy hogy kell ellene cselekedni. Az én szüleim mentősök voltak mégis tudták mit kell cselekedni.
2015. okt. 16. 09:49
 32/42 anonim ***** válasza:
De megverném az ilyet, vagy legalább leönteném egy kanna vízzel. Ahogy már elég sokan leírták előttem, papírmunkákat kell csinálni a szülőknek, és azt beadni az igazgató feletti embernek.
2015. okt. 16. 16:05
 33/42 anonim ***** válasza:
Föl kell jelenteni testi sértésért a bíróságon. + a telóelkopzásért is. Vegyétek fel a hangját, ahogy mondja, hogy add ide a telód és 100 ft ért adom vissza és mehet is a bíróságra, ha többen csináljátok perköltség sem lesz. Fizeti a kártérítést. Ilyen egyszerű, nem kell ettől megilyedni, nem tehet semmit, pont ő nem tudja kijátszani a rendszert mert személlyohot sért. Bocs a helyesírásér".
2015. okt. 16. 19:10
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel a "felveszem a hangját" dologgal csak óvatosan.

Neki is vannak személyiségi jogai. Jogszolgáltatásban/jogállamban élünk, azaz, ha törvénytelenséget követsz el, te is perbe fogható vagy, hiába bizonyítottad a másik bűnösségét is.

2015. okt. 16. 19:38
 35/42 anonim ***** válasza:
Sajnos ma még egy szülőt sem ítélnek el, ha brutálisan megveri a gyerekét, nemhogy egy tanárt, aki egy sima szülőnél magasabb társadalmi osztályba tartozik. Egy másik kérdésnél éppen erről vitatkoznak és a legtöbben (felnőttek) azt mondják, hogy nem kell büntetni az ilyen és hasonló szülőket és tanárokat. Szerintem pedig alaposan megérdemelnék a büntetést, mert elég gusztustalan dolog fiatalokkal, gyerekekkel így bánni.
2015. okt. 16. 20:45
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy bárki is érinthetetlen, míg le nem jár a szerződése. Látszik, hogy gyerekek vagytok még, akik ide írtatok. Ha valakit tényleg ki akarnak rúgni, azt ki is rúgják. Munkaköri alkalmatlanság, hanyag munkavégzés, bármi hasonló jogcímek pont ezért vannak kitalálva.
2015. okt. 17. 09:04
 37/42 anonim ***** válasza:
Utolsó: Csakhogy tanárhiány van.
2015. okt. 17. 10:01
 38/42 anonim ***** válasza:
Tanárhiány van természettudomány szakosokból. Történelem szakosokból nincs.
2015. okt. 17. 10:44
 39/42 anonim ***** válasza:

"Ha valakit tényleg ki akarnak rúgni, azt ki is rúgják. Munkaköri alkalmatlanság, hanyag munkavégzés, bármi hasonló jogcímek pont ezért vannak kitalálva."

Szerintem meg, akit még az igazgató is utál, be lett panaszolva 2 évfolyamnál, és még mindig tanít az iskolában, azt hadd hívjam már "érinthetetlennek".

Annyit tettek ellene, hogy eltiltották a történelem tanítástól (mert angol-töri és etika szakos), angolt is csak keveseknél tanít, és hogy meglegyen az előírt óraszáma, az egész iskolának etikát tanít heti 1 órában.

Látszik, hogy nem élted még meg a különbséget gyakorlat és elmélet között.

És nem tudom, hogy ki pontozott le, de jó lenne ha meg is tudná indokolni.

2015. okt. 17. 11:58
 40/42 anonim ***** válasza:
Sajnos már nem vagyok gyerek (csak lélekben :-), remélem) és dolgoztam iskolában pár évig. Kb. olyan az egész mint a Piccadilly circus, "it was very strange", ami a színfalak mögött zajlik az röhej, de nem is kicsit. Csak azt váltják le kb. aki részegen megy be, férfi tanár létére a lányvécébe jár kwakkantani és közben képregényt olvas. Ez mondjuk ott ahol én dolgoztam mindennapos volt, ennél sokkal durvább dolog miatt nem lincseltek meg tanárbácsikat, tanárnéniket, egyebeket. :-)
2015. okt. 17. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!