Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is valami agybeteg...

Szerintetek is valami agybetegsége lehet ennek a tanárnak?

Figyelt kérdés

Szóval középiskolába járok. A történelem tanárom tavaly (9-ben) úgy indított az első találkozásunkkor, hogy hiába voltunk 4-es 5-ösök általánosban, itt a 2-esnek örüljünk. Gondoltam tanulással biztos lehetek jobb is. Hát nem. Aki a könyvet tanulja meg, az 2-esnél nem kap jobbat. Azt mondta csak az jó amit ő mond, és arra figyeljünk meg azt tanuljuk meg. Hát én felvettem hangfelvételre az összes órát a dolgozatig és SZÓRÓL-SZÓRA írtam a puskát abból amit mondott, 3 órán keresztül (nem folyamatosan, szünetekkel). A dogám még így is csak 3-as lett! Na és most jön a lényeg. Olyan példákat hoz elő, hogy "ez egy süllyedő hajó, és csak minden 2. embernek jut mentőcsónak". Egyik osztálytársam beszólt a másiknak, hogy "menj a p*ába", erre megszólal a tanár, hogy "Én este voltam ott, és ezért vagyok ilyen nyugodt és soha nem idegeskedem meg kiabálok veletek, mert ki vagyok otthon elégítve". Állandóan ilyen szexuális témákat hoz fel, hogy pl "megunod a rejszolást azt döntesz hogy kéne már egy nő, elmész és bérelsz a sarokról." Az igazgatót "uralkodó"-nak hívja, és azt mondja, hogy ne szokjuk meg a jelenlétét, csak iskolai ünnepnapokon merészkedik a "barbárok" (vagyis tanulók) közé. Egyik osztálytársam szólt a másiknak, hogy már menne haza, a tanár közbeszólt úgyis sz*r az idő, könnyítesz magadon és utána? Ha valaki ki akar menni WC-re vagy a büfébe órán akkor mehet ki, ha vesz neki kólát. Néhány osztálynál bevezette, hogy aki telefonozik órán elveszi, és 100 ft-ért kaphatja vissza tőle ami 100%, hogy a zsebébe vándorol. Aki a könyvet bemagolja, nagy valószínűséggel 1-est kap, néha ha jó kedve van 2-est is ad rá. És ugyanakkor egyetemi szinten adja le és várja el az anyagot, mert ez egy szakközépsikola és hogy "nekünk úgysem kell a tanulmányainkhoz". És hogy ő is csak 2-es 3-as volt és mégis töritanár lett. Ja és ha valaki beszél órán vagy odamegy hozzá vagy kihívja a táblához mindenkit (csöndre int és meg is teszik), mert ezután olyan erősen megpöccenti a fülét, hogy piros legyen és a lényeg hogy lehessen hallani ahogy CSATTOG, ezt néhányszor még elismétli, és röhög egy jót. A táblára sosem ír, és olyan dolgokat kér számon, ami a könyvben nincs benne, csak a hosszú egyetemi szintű szövegének közepén fél mondatban megemlíti, de még véletlenül se mondja, hogy fontos íés ezt tanuljuk meg. A folyosón a többi osztálynak is boldogan meséli, hogy befenyítette az új 9.-eseket akik 4-es 5-ösök voltak, hogy nagy valószínűséggel meg fognak bukni. Én a 9.-et puskázással vészeltem át, szó szerint kiírtam a könyvet és örültem a 2-esnek, mert ha akárcsak 1 db 1-es összejön, nincs meg a 2.0 és bukás van. Az órákon egyébként nagyon hangosan beszél, még ha mindenki csendben van is ott áll mellettünk és üvölti az anyagot a fülünkbe, még az udvaron is meg 2 szinttel feljebb/lejjebb lehet hallani, és erre nagyon büszke.

Na Ti mit gondoltok?

2015. okt. 15. 20:45
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Az egyik osztálytársam anyja jogász, és az ügyvédbarátaival összeültek, az osztálytársam meg felhívta doga közben és a fülesen mondták neki az egyetemet végzett ügyvédek, és jogászok az anyagot. És 2-est kapott a dogára.
2015. okt. 15. 21:32
 22/42 anonim ***** válasza:

De a tanár történelmet tanított, nem pedig jogot, nem?

Ez most annyira nem mérvadó, mert sok embert ismertem, aki full jó megoldásokkal is elcseszerintették a puskázást...

2015. okt. 15. 21:53
 23/42 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen szexuális utalásokat tesz, plusz ha bármilyen módon, akár fülpöccintgetéssel bántalmaz titeket, azzal - mindkettővel - nagyon könnyen lehet pillanatok alatt olyan óriási botrányt csinálni, hogy csávókám azt is megbánja, hogy valaha megszületett. Hadd ne adjak már ilyenhez részletes tippeket.
2015. okt. 15. 22:05
 24/42 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz: nem az igazgatóhoz kell fordulni, ha ekkora haverok; egy szinttel feljebb próbálkozzon az összes szülő együtt, csakis írásban, mert annak nyoma is marad. Sőt, még jobb lenne, ha az összes általa "tanított" osztályt képviselné valaki. Van pár tucat komplexusa ennek az arcnak, de ez legyen a saját baja, ne hagyjátok, hogy továbbra is rajtatok élje ki.
2015. okt. 15. 22:55
 25/42 anonim ***** válasza:
addig amíg csak kifogásokat kerestek nem fog javulni helyzet, de ha ilyen kis pipogyák vagytok, meg is érdemlitek, itt egy csomó jó ötletet leírtak, meg kéne fogadni az egyiket...
2015. okt. 15. 23:23
 26/42 anonim ***** válasza:
Hahaha, ez egy bukott filozófus. Régen hippi lehetett, de nyilván kiközösítették a faragatlan stílusa miatt. Félig anarchista, félig pederaszta.
2015. okt. 15. 23:27
 27/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#22: De hogy felvegyék a jogi egyetemre emelt történelem érettségit tettek, és az 5-ös lett nekik.

2015. okt. 16. 07:29
 28/42 anonim ***** válasza:

Én meg emelt matematika érettségit, de ha egyetemi szinten próbálnának feleltetni én is besülnék.

Ezért mondtam, hogy majd próbálj meg megmutatni egy dolgozatot a tanárodtól, mert kíváncsi vagyok hogy képes a könyvön és akár a barátod ügyvédi irodáján átsiklani és kettest írni a papírra.

2015. okt. 16. 07:46
 29/42 anonim ***** válasza:

Ez amugy szurrealis. Mashol meg 13 evea kistinik verik meg a tanart...

Ha van ugyved anyuka, apuka, miert nem cselekedtek? Mitol kell ennyire felni?

En elit gimibe jartam, kaptunk 3. evre egy 70 eves matektanart, szot se ertettunk az egyetemi szintjebol, mindenki 2-3 volt...feltunk erettsegitol, aztan elment. Jott egy fiatal csaj, es 5 lett az erettsegim, megmentett minket. Ha nalatok tovabbtanulas nem is jatszik, akkor se hagynam ezt...nalunk is egyik tanart le akartak valtani sokan,mert nala is 2-3 volt atlagjegy, meg melle bunkozott is.

2015. okt. 16. 08:02
 30/42 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, lehet hogy írták már. Szóljatok az osztályfőnöknek, hogy hogy viselkedik, miket mond. Nálunk volt hasonló, kiderült, hogy a többi osztálynak is van a tanárral gondja, és eltávolították az iskolából. Az ilyen nem tanárnak való.
2015. okt. 16. 08:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!