Szerintetek jogosan undorodok a generációmtól? Odalent kifejtem! 16/f
Én nem szeretném húzni senki idejét,próbálom vázlatpontokban besűríteni,remélem nem lett hosszú:
-Az menő a valaki 13 évesen már nem szűz
-Aki nincs facebookon nem létezik(én sem,nem is fogok)
-Akinek nincsenek jómódú szülei sz@rt se érnek,le vannak nézve
-Ha valaki nem cigizik,iszik,esetleg drogozik akkor nem menő
-A márkás cuccokat nevezik csak ruháknak,ha valaki mást vesz föl akkor azt gyorsan ki kell közösíteni mert...NA?Miért is?Nincs rá indok!
-Ha valakinek genetikailag nincsen szép kis babaarca(mindkét nemben) akkor az már egyből láma meg hulladék meg minden ehhez hasonló kifejezést hallottam már ilyen emberekre.
Amik a generációm szerint GÁZ elfoglaltságok:
-Írás(hobbiból)
-Olvasás(hobbiból)
-Mutatkozás a szüleimmel(bárhol)
-Normális viselkedés egyáltalán
-Tisztelet mások felé(tanár,szülők,egyáltalán felnőttek irányába)
Én Heves megyében élek,de mikor felmegyek pestre mit látok mindenhol?Mit?
-Obey
-Buda fuc'n pest
-Swag
-Yolo
-Halál f***a
Komolyan...Ez nekem annyira fáj,annyira gyűlölöm a korosztályom képviselőit.Mindenkiben látok valami hányingerkeltőt aki nem áll hozzám olyan közel hogy ezt a világnézetemet ne ismerje.Mi van a suliban is?
Szünetben összeverődik a huszonhat fős osztályomból kb tizenhét ember egy helyre,ahol van wifi,és ott r*hadnak minden egyes óraközi időszakban.Egyszerűen nem szólnak egymáshoz.Miért nem beszélgetnek ugyan egymással?
Meg van egy gyerek aki külön undorító.Kilencedikes az iskolámban,de cigizik,füvet szív,iszik,tetkója van(persze hogy kereszt mert az menő),milliomosak a szülei,és mellé egy hányinger külsejű,kövér állat.Persze hogy őt szereti mindenki mert ő tud élni.
Bocsánat ha nyers voltam!
#21 vagyok
Én teljesen átlagos iskolába járok, de én azon sem lepődök meg, ha egyszer a folyosó közepén 14 évesen kúrná meg az egyik a másikat, sőt.. Olyat is hallottam (szerencsére már elballagtak) hogy akik oda jártak régen ahova most én, az új sulijukba egyszer "csoportos maszti" volt és együtt csapatták nagyba.. De tényleg, nem tudom ki volt az aki ezt az egészet elkezdte, de már tényleg ki fog pusztulni az egész világ. Amerikában elnézhető ez az egész dolog, mert ott alapból ez a stílus/divat, és ott nem nézi le az egyik a másikat hanem teljesen depi, cigi, pica meg ilyenek nélkül megy a világ. Egyedül Szalay Ricsi az, akire nem úgy nézek mint egy utolsó senkiházi páwa g¤ci.. Ő nem cigizik, piál, foglalkozik az egészségével és nem havonta d{}g meg 3 csajt.. A többi az már tényleg túlzás.
Igen,vannak még ilyen emberek.Sajna az ilyen "páwák" meg "netribik" mind azthiszik hogy ő nekik van "stílusuk" és leszólják azokat akik nem tartoznak közéjük.Vagy azt mondják rá,hogy azért ilyen mert nincsenek barátai.
Egyet...egyetlenegyet kellene beverni nekik és kidőlnének.!!!
Ezért nincs katonaság Magyarországban,mert ezekkel az elkorcsult hibridekkel van tele az ország.Én ugyan faluhelyen lakom külföldön,de emlékszem voltam Bp-re táborozni,Zánkára és ott láttam ahogy nagymenőn mennek Mr.Bustaszart hallgatva,a csajon AK26-os póló,a fiún SWAG felirat,mert az "MEnőőőőő".Szerintem még ők se szeretik azt a zenét,csak adják a nagyot.Undorítóóóó!!!
De én csak azt utálom hogy az ilyenek egyszerűen lenézőek és beképzeltek.Hát ki ők,Istenek,vagy mi?!Kinek képzelik magukat??!!
Lósz@rt nem tettek le az asztalra,de még azt szajkózzák hogy ő nekik van "stílusuk" meg hogy "menők"...Undorítóó,elkorcsult az összes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!