Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mitcsináljak ha nem enged ki...

Mitcsináljak ha nem enged ki a tanár wc-re?

Figyelt kérdés

Megvan.. és ilyenkor van hogy óra közben is ki kell mennem wc-re. Mondtam már a tanárnak a problémám azt mondta nem érdekli kibirom.

mitcsináljak hogy kiengedjen?

2015. szept. 7. 21:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2015. szept. 7. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy nem enged ki WC-re. Felállsz és kimész. És ha visz az igazgatóhoz, akkor mi van? Elmondod az igazgatónak ugyanezt, amit nekünk.

Oké, hogy "csak" 45 percesek az órák, de nem működik egyformán az emberek hólyagja. Ha meg megvan, akkor főleg, a tampon, ha elkezd megtelni nyomja a hólyagot.

Imádtam, amikor a tanárok ilyennel jöttek, hogy "nagy vagy már, kibírod". De nem bírom ki, egy felnőtt ember sem bírja ki, ha kell, akkor kell, tartogatni meg nem egészséges.

2015. szept. 7. 22:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Bizony néha az emberre óra közben jön rá és nem előtte 10 perccel, ez van. Levisz az igazgatóhoz, ÉÉÉÉÉS? :D én pofán röhögném, hogy hajrá, menjünk, beszéljük meg az igazgatóval.
2015. szept. 7. 22:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#4 - Ezt remélem, te sem gondoltad komolyan... Hányinger volt még olvasni is a válaszod.

Egyértelmű, hogy nem tartogatnám, valóban nem egészséges. Ráadásul nem is tud úgy odafigyelni az ember a dolgára, ha már nagyon kényelmetlenül érzi magát emiatt. Nem életed egy meghatározó eseményéről rohannál ki, csupán egy tanóráról, 5 percre. Bizony néha megesik, és a tanárnak nincs joga megakadályozni. Felállsz és kimész.

Ha emiatt elkísér az igazgatóhoz, hát legyen. Az igazgató úgyis nevetségesnek fogja találni.

2015. szept. 7. 23:09
 15/22 anonim ***** válasza:
19%
azért találták ki a szünetet nem?
2015. szept. 7. 23:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, felállsz és kimész a wc-re. Nem tud mit csinálni.

Én mostani fejjel, hogy már nem járok iskolába, ha engem nem engednének ki wc-re tuti nem érdekelne és kimennék.

2015. szept. 7. 23:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Látom, sokan nem értik, mi van a kérdezővel. Menstruál. A tanár magát járatja le, ha visz az igazgatóhoz. A vérzést nem lehet "kibírni", ha kifolyik, akkor kifolyik, és olyan lesz a gatya, mintha disznót öltek volna. Tanár kimossa a tanár? Nem. Biztos valami vén némber, vagy tahó pasas.
2015. szept. 8. 08:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem engedne ki, bizony közölném akár az osztály előtt is a tényeket.

"menstruálok, ha nem mehetek ki, minden csupa vér lesz".

ez nem szégyen, és akkor ott lehet, hogy lesznek vihogó osztálytársak, de hidd el, hosszútávú hatása nem lesz.

Amúgy anno úgy bírtam ki, hogy éjszakai betét, vatta (!) és tampon (amekkorát csak kényelmesen fel tudtam tenni)... a 45 percet mozdulatlanul végigültem, és csöngetéskor azonnal spuriztam a vécére, mert bizony, ahogy felkel ilyenkor az ember, érzi, hogy megállíthatatlanul megindul kifelé...

2015. szept. 8. 10:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Felállsz, s kimész. Nem tud mit csinálni.

Én is kinevetném.

Múlt hónapban olyan erős vérzésem volt, hogy félóránként kellett cserélnem(Tampon, legnagyobb betét).

Ha ezt nem tudja megérteni, akkor elég böszme.

A másik meg nem is egészséges tartogatni,meg a legtöbb suliban nagy a sor a lány wc ben mire sorra kerülsz, sokszor nem is elég a 10 perc....

2015. szept. 10. 10:09
 20/22 anonim ***** válasza:
28%
A wc-re kijárogatás tönkrevágja az órákat. Nem vagyok egy stréber, de egy 3-4-es érettségi azért jó lenne. Ahol a tanár kiengdi az egyiket, ott még 8-nak eszébe jut. (Persze nem kell nekik igazából csak csekkolni kell a fészt.) Voltatok ti már valahol dolgozni? Engem k.rvára nem engedtek ki nyáron a gyárban 45 percenként wc-re. Ha meg nem elég neked 45 percre egy tampon és/vagy egy betét, akkor menj nőgyógyászhoz, mert az nem normális! Nekem is volt ilyen, meg is kellett műteni. Sokáig halogattam a dokit. Ha korábban megyek, elintézhettem volna egy gyógyszerrel.
2015. szept. 12. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!