Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha nem akarok...

Mit tegyek ha nem akarok táncolni a szalagavatón?

Figyelt kérdés
Decemberben lesz nálunk a szalagavató és legkésőbb októberben el akarnak kezdeni próbálni az osztálytársaim, a ruha miatt is meg van bolondulva mindenki de én egyáltalán nem szeretnék táncolni. Már tavaly év végén elkezdte mondogatni 1-2 osztálytársam, hogy olyan nincs hogy valaki nem fog táncolni meg osztályfőnök is ezt mondogatja most is viszont én akkor is ki szeretnék maradni a táncból. Még nem mondtam senkinek mert úgyis csak a sértődés, beszólogatás meg rábeszélés lenne belőle de szerintem vannak még olyan emberek az osztályban akik nem akarják. Mit csináljak vagy hogyan közöljem ezt velük? A véleményem nem fog változni, már sok éve gondolom így és most, hogy közeleg az időpontja még jobban nem akarom.
2015. szept. 7. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szerencsére nem volt kötelező a keringő. Nem tudok táncolni, nem is szeretem a táncot, nézőként sem érdekel. az osztálytánc kötelező volt, így azt lenyomtam, vért izzadva nagy nehezen megtanultam a lépéseket de így is látszott, hogy csak egyfajta kényszermozgás lett belőle. Örülök, hogy legalább a keringőt nem kellett.

Szerintem erre nem kötelezhetnek, határozottan mondd meg, hogy nem táncolsz és kész. Amikor utólag visszahallottam, hogy mennyi rinya volt a ruhával, a ruha árával, a sminkkel, hajjal, hogy még 2 hónappal a tánc után is csak arról bírtak pletykálni, hogy xy milyen kövér/ronda stb. volt a ruhában, na akkor még jobban örültem, hogy nem hagytam magam rábeszélni.

2015. szept. 7. 19:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Odamégy az ofőhöz:

Csokolom tanárnő. Én nem szeretnék táncolni a szalagavatón!

Miért, valami baj van?

Neem, csak nem szeretnék ennyi az egész.

Ja jó, értem, akkor te nem táncolsz.

ENNYI!

2015. szept. 8. 16:47
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Én nem táncoltam. Megbántam. Azért mondják, hogy kötelező, mert ha nem az, akkor marad a 30 fős osztályből 8 fő. Akkor meg már minek az egész felhajtás? Meg minek bármi is, ami kicsit is kényelmetlenséget okoz? Üljünk egész nap a fészbuk előtt, együnk meg keféljünk. Klassz lesz visszatekinteni egy ilyen értékes életre...
2015. szept. 12. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Én sem táncoltam,simám meg lehetett csinálni,többen nem táncoltak,egyébként is jóval több lány volt az osztályban,min fiú, úgyhogy nem volt baj,inkább javult a nekem aránya

Én alapvetően nem tudtam táncolni, de volt 3 versenytáncos lány az osztályban,azok nagyon játszották az eszüket, úgyhogy inkább azt gondoltam,kimaradok 3 hónap alatt úgysem tudok felfejlődni a szintjükre,rajtam meg ne röhögjenek

2018. febr. 19. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
És nem bántam meg azóta sem,pedig már a 30-a is elhagytam
2018. febr. 19. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

még annyi, hogy keringő lett volna,a ruhát pedig az egyik osztálytárs anyjának menyasszonyi ruha kölcsönzőjéből kellett kikölcsönözni,ami nem 2 fillér volt akkor sem

Párhuzamos osztályo bezzeg kockás ingben country-t, és otthonról hozott ruhákban polkát táncoltak,de a mi osztályunknak bezzeg flancolni kellett

2018. febr. 19. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

Ritka pocsék széthúzó osztályunk volt, szinte alig állunk szóba egymással, (nemcsak magamra vonatkoztatva mondom ezt,az egész osztály széthúzó volt) fölösleges erőlködés lett volna.

Az osztályból vagy 5 lány nem táncolt,de pl az utolsó ées oztálykirándulásra is (szeptemberben már nem jött el az osztály egynegyede)

2018. febr. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!