Mit tegyek ha nem akarok táncolni a szalagavatón?
Nálunk szerencsére nem volt kötelező a keringő. Nem tudok táncolni, nem is szeretem a táncot, nézőként sem érdekel. az osztálytánc kötelező volt, így azt lenyomtam, vért izzadva nagy nehezen megtanultam a lépéseket de így is látszott, hogy csak egyfajta kényszermozgás lett belőle. Örülök, hogy legalább a keringőt nem kellett.
Szerintem erre nem kötelezhetnek, határozottan mondd meg, hogy nem táncolsz és kész. Amikor utólag visszahallottam, hogy mennyi rinya volt a ruhával, a ruha árával, a sminkkel, hajjal, hogy még 2 hónappal a tánc után is csak arról bírtak pletykálni, hogy xy milyen kövér/ronda stb. volt a ruhában, na akkor még jobban örültem, hogy nem hagytam magam rábeszélni.
Odamégy az ofőhöz:
Csokolom tanárnő. Én nem szeretnék táncolni a szalagavatón!
Miért, valami baj van?
Neem, csak nem szeretnék ennyi az egész.
Ja jó, értem, akkor te nem táncolsz.
ENNYI!
Én sem táncoltam,simám meg lehetett csinálni,többen nem táncoltak,egyébként is jóval több lány volt az osztályban,min fiú, úgyhogy nem volt baj,inkább javult a nekem aránya
Én alapvetően nem tudtam táncolni, de volt 3 versenytáncos lány az osztályban,azok nagyon játszották az eszüket, úgyhogy inkább azt gondoltam,kimaradok 3 hónap alatt úgysem tudok felfejlődni a szintjükre,rajtam meg ne röhögjenek
még annyi, hogy keringő lett volna,a ruhát pedig az egyik osztálytárs anyjának menyasszonyi ruha kölcsönzőjéből kellett kikölcsönözni,ami nem 2 fillér volt akkor sem
Párhuzamos osztályo bezzeg kockás ingben country-t, és otthonról hozott ruhákban polkát táncoltak,de a mi osztályunknak bezzeg flancolni kellett
Ritka pocsék széthúzó osztályunk volt, szinte alig állunk szóba egymással, (nemcsak magamra vonatkoztatva mondom ezt,az egész osztály széthúzó volt) fölösleges erőlködés lett volna.
Az osztályból vagy 5 lány nem táncolt,de pl az utolsó ées oztálykirándulásra is (szeptemberben már nem jött el az osztály egynegyede)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!