Eléggé félek. Tanács? (új iskola)
Felvettek főiskolára. Igazából direkt jelentkeztem oda ahova megyek, mert így megúszom azt a gyakorlati helyet, amikor OKJ-n voltam tanuló. A suli kb 200 km-re lesz a lakóhelyemtől.
Eddig nem volt bennem félsz, mindent amit kellett elintéztem, de most tele van a bugyim, hogy itt az idő és holnap már utazok le :/
Félek, hogy nem pakolok össze mindent és egy apró figyelmetlenségből otthon marad valami fontos papír, vagy nem úgy pakolok ruhát stb. Azt se tudom, hogy illik felöltözni beiratkozásra(középiskolában és OKJ-n normál utcai ruhában voltam). Évnyitóra megmondták, hogy ki kell rittyenteni magunkat, azzal nincs gond, de beiratkozásra miben megyek nem tudom.
A beiratkozástól és az évnyitótól is úgy félek. Minden új lesz.
Nem örökre leszek ott, mert levelezőn csinálom az iskolát, de ettől az első héttől annyira parázok, hogy valami kimarad, vagy rosszul csinálok valamit stb.
Ilyen még sose volt velem. Amikor el is utaztam, az is osztálykirándulás volt vagy pár napos nyaralás, de ez teljesen más.
Gondolom azért van ez, mert kilépek a komfortzónámból, és lassan ott tartok, hogy inkább visszavonulót fújok, de elég sok pénzembe került ez az egész és nem szeretném ha ezen múlna.
Valaki aki volt hasonló helyzetben mit tanácsoltok?
Ember, gondolkozz már.
-otthon hagysz valami fontos papírt -> írd össze mi kell rakd, össze
- nem viszel valami ruhát -? éééés akkor mi van? elviszed következő héten
Évnyitóra elmenni... mi a francnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!