9-be megyek. Hogyan érhetném el hogy majd ne piszkáljanak az osztálytársaim? Biztos majd kínézetem miatt fognak csúfolodni. Az egyik akit ismerek mindig beszologat hogy na Megjött a rémálmom meg ilyesmiket mond. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
#iskola #piszkálodások.
2015. aug. 28. 18:50
11/14 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, nem is értem hogy álhazott be így.
Meg a az a szem hunyoritas..mondjuk az enyém se a legjobb. Mindenki nagyon kedves volt, próbálom betartani és leszarni ha esetleg piszkálnak..sziasztok! :)
2015. aug. 29. 07:45
12/14 anonim válasza:
Uss meg rugj vissza!:D Lassak hogy megvaltoztal es nem vagy mar olyan aki ezt turi, abba fogjak hagyni!;)
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó Köszi..😁
2015. aug. 29. 13:05
14/14 anonim válasza:
Ez részben a te hibád is. Nem is ertem h engedheti meg az ember h ilyen szinten megalazzak . Hogy turod el? Ki ez h hagyod magad? Az Isten v mi? Ez is csak egy nagyképű porbafingo. Üsd le egyszer azt többet nem mer megszolalni. Es ne legyél gyáva ne turd el ha megalaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!