Mit csináljak hogy ne piszkáljanak az osztálytársaim?
Lehet, unalmasan fog hangzani, meg használhatatlannak veszed a tanácsom, DE:
- ne foglalkozz velük, egyik füleden be, másikon ki!
- másik lehetőség, hogy kérkedsz vele, hogy te így meg úgy mész oda... féltékenyek lesznek, ha frappánsan válaszolsz, és ne aggódj, leszállnak rólad
Amúgy mit szoktál a srácnál csinálni? :)
Régi dolog:
Minél jobban látják rajtad, hogy idegesít, annál jobban csinálják.
Beszéld meg a sráccal, hogy ezt csak kitalálták, és mond nekik, hogy te és a srác is tudja az igazat, de ha nekik ez jól esik csinálják csak.
A sráccal beszéld meg,hidd el jobb megbeszélni mint úgy tenni mintha mi sem történt volna.Mond meg neki szépen,hogy miért kezdték el ezt terjeszteni,hogy hogy érzel valójában(vagyis,hogy csak barát) és,hogy reméled ezzel nem hoztad kínos helyzetbe.
Az osztályban meg nem kell odafigyelni,ne is szólj róla semmit,csak ha kérdeznek,amit meg belekombinálnak azon sunyin mosolyogj:)
ha kell ordíts rájuk h haggyák abba!én azt szoktam csinálni!XD
mindig bevállik.12/L
Hallottad már hogy "ne etesd a trollokat"?
Ha azt mondod hogy én nem meg ilyenek az csak olyaj a tűzre.
Ilyenkor Ellenük kell fordítani amit mondanak, mond azt amire a legkevésbé számítanak, az átlag ember ilyenkor nevet egyet azt kész.
sz@rd le őket.
ha nekik nincs fontosabb dolguk ennél akkor eléggé szegény emberek.
biztos van olyan barátnőd aki nem ezt csinálja és jóbarát:)
előbb utóbb jon egy másik csaj akit "b@sztatni kell.Akkor már nem te leszel a céltábla hanem a másik.akkor viszont a másikat meg tudod védeni.:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!