Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit kellene tennem, hogy...

Mit kellene tennem, hogy rendbe hozzam/megbocsajtson?

Figyelt kérdés
A lenyeg, hogy tobb evig erzeketlen voltam. Nem szerettem senkit. Uj iskolaba mentem, ahol megismertem egy tanarnot es azt ereztem, hogy kepes vagyok szeretni ot. Megijesztett, hogy kepes vagyok ujra erezni. Vagtam magam. A kezembe vagtam a monogrammjat. Nem tudtam kifejezni az ereseim. Egy ideig beszelgetett velem. Aztan ask.fm-en kerdeztek tolem vele kapcsolatban en pedig elhulyeskedtem a kerdesek. Megmutattak neki es kirugatott az iskolabol. Meg mindig szeretem es ugy erzem nem tudok mast szeretni. 14/L
2015. aug. 27. 12:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igen...ez volt
2015. aug. 27. 12:49
 12/28 anonim ***** válasza:

nahát kitaláltam a történetet

szerintem nem vagy leszbi..inkább ők hiszik azt,nevesd ki őket

2015. aug. 27. 12:50
 13/28 anonim ***** válasza:
nevess rajtuk,a tanárnak add vissza szépen amit adott
2015. aug. 27. 12:52
 14/28 A kérdező kommentje:
Ertem ..de mit kellene tennem, hogy megbocsajtson. A cimet tudom de zaklatasnak venne ha elmennek hozza. Facebookon nem akarok irni neki. Arra gondoltam, hogy esetleg egy rajzot keszitenek neki (rajztanar)
2015. aug. 27. 12:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát ezt itt elolvasni és értelmezni se tudnám,de a tanárod most kirugatatott? és megalázott,majd most rajzolgatni akarsz nekei mert szereted?
2015. aug. 27. 12:59
 16/28 A kérdező kommentje:
Haragszik ram. Mar bocsanatot kertem tobbszor is amig nem rugtak ki. De kirugatott es nem tudom mit csinaljak, hogy megbocsajtson.
2015. aug. 27. 13:01
 17/28 anonim ***** válasza:
Most miért haragszik? mert? pontosíts ,joga akkor se lett volna kirugatatni
2015. aug. 27. 13:02
 18/28 A kérdező kommentje:
Azert haragszik mert tul messzire mentem azzal hogy askon szerinte serto valaszokaat adtam.
2015. aug. 27. 13:07
 19/28 anonim ***** válasza:

Mert ő biztos mindig szépet és jót mesélt rólad nem?

Inkább beszélj vele négyszemközt

2015. aug. 27. 13:08
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele beszelni.
2015. aug. 27. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!