Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehetne tennem?

Mit lehetne tennem?

Figyelt kérdés
Egészségügyi szakközépiskolában tanulok, technikumra járok. Az érettségit nem ebben, hanem egy másik iskolában, gimnáziumban szereztem. Sajnos több osztálytársam nem tud elfogadni, rendszeresen megjegyzéseket tesznek rám. Jó tanuló vagyok, (most is minden tantárgyból ötös lettem) erre kijelentették, hogy mert nyalizok. Anya egyedül nevel engem és a három kisebb testvéremet, amikor meg kellett műteni a lábát (bokatörés) és kértem az osztályfőnököt, hogy egy hetet had töltsek vele otthon, egyből jött a vádaskodás és a beszólogatások, mert hogy én vagyok a tanárok kedvence. Már alig tudom őket elviselni, nemegyszer kérdeztem őket hogy miért bántanak, de csak vigyorognak rám, nem értem, hogy mit ártottam nekik, én tényleg igyekszek beilleszkedni. Nem vagyok az a barátkozós típus, de nem is nézek le senkit, csak szeretek visszahúzódni, ennyi.

2015. jún. 4. 06:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ezzel viccelődtek a barátaim középiskolában, hogy biztos lefeküdtem a tanárnővel, azért kaptam ötöst év végén, meg azért beszéltem pár tanárral, hogy benyaljam magam, pedig csak azért kerestem a társaságukat, mert intelligens, jó beszélgetőpartnerek voltak. Ha viszont még csendes is vagy mellé és nem barátkoznak veled, akkor sajnos meg kell ezt szoknod, hogy irigykednek rád, amiért ilyen ostobák.
2015. jún. 4. 07:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Erre csak egy mód létezik, ha nem bírnak téged ha féltékenyek rád legyél velük flegma, undok ha megszólnak valamiért , vágj vissza, hogy neked nem kell nyalizni téged anélkül is szeretnek a tanárok mert nem vagy lusta tanulni mint ők.

Én nem azt kérdezném tőlük hogy mi bajuk velem, hanem hogy mi van féltékeny vagy?

Hozzátenném hogy általános iskolában és is kimart egyéniség voltam , pont ezért megtanultam az élettől hogy ha újból megtörténne ez velem akkor nem csak tartanám a hátam hanem szembe állnék velük és odavágnám magam.

Én sem tudtam barátkozni soha nem is voltak barátaim, jobb volt egyedül, hozzászoktam.

De ha felnő az ember akkor megbátorodik, és másként gondolkodik.

2015. jún. 4. 07:52
 3/7 A kérdező kommentje:
De nagyon rosszul esik ez a dolog
2015. jún. 4. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:

#2 az csak olaj a tűzre , egyik gyerek sokat lett bántva nállunk az ilyen "visszaszólásért".Ne olyanokat mondj , hogy mivan irígykedsz meg hogy engem amúgyis szeretnek az csak ront.Valami egyedit kell mondani. Barátokat kell szerezned ! Biztos van legalább 1-2 olyan gyerek az osztályban mint te ,lehet nem gondolnád mert nem beszéltél velük vagy akármi.Középsui tök jól kezdődött , nem volt baj.Ám 9. végén helyet cseréltem , olyan mellé ültem akihez nem eppen akartam , de láss csodát kiderült ,hogy király csávók és nagyon örülök ,hogy odaültem, sokkal jobb lett :D . Az biztos ,hogy az egyik legjobb döntésem volt.Ha vannak barátaid akkor meg is bírjátok védeni egymást és itt most nem csak fizikailag gondolom hanem a szócsatákban is bizony :D. Meg azt sem értem ,hogy az oszid miért mondta el többieknek ,nállunk ha van valmi hasonló az oszi nem mond el sose semmit ,úgy van vele ha akarjuk majd mi elmondjuk.

Meg most írtam itt egy regényt :D

2015. jún. 4. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Van két három lány, akikkel jóban vagyok. De nagyon velük se beszélgetek.
2015. jún. 4. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet tényleg nyalizol
2015. jún. 6. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Megtudhatom, hogy ezt mire alapozod?
2015. jún. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!