Csak szerintem volt bunkóság ez a tesi tanáromtól?
Év vége fele mondta a többi lány előtt, hogy azért nyáron majd járjak futni meg ilyenek, mert kezd elhízni a fenekem... Amúgy 69 kg és 168 cm vagyok már kb. 2 éve, vagy max 1-2 kg-ot híztam, szóval éppen hogy csak duci vagyok (legalábbis én így látom). Ez még egyáltalán nem megy az egészségem rovására, főleg hogy azt se lehet mondani, hogy keveset mozgok. Tesi órán se teljesítek rosszul, mert ahhoz képest, hogy szinte minden lány nálam sokkal vékonyabb, messze nem én futom a leghosszabb idő alatt a coopert, meg úgy átlagban nem nyújtok rossz teljesítményt az órákon. Na meg amúgy is, engem nem zavar, a barátomnak is így tetszek, szóval nem értem mért kellett ezt mondania, főleg az összes lány előtt!
18/L
A tesitanárok már csak ilyenek. Én általában lefutom a bemelegítő köröket, vagy annyit, amennyit bírok belőle (nagyon rossz futó vagyok), de van, aki végigsétálja, és csak akkor kezd futni, ha kijön a tanárnő, vagy még akkor sem. (Ő amúgy olyan, hogy 600m- hez, cooperhez kiküld minket a parkba, kocogjunk ki oda, és melegítsünk be, közben nem érdekli, mi történik, hanem csak lassan, kényelmesen kisétál.)
Ha látja, hogy valaki nem fut, akkor mindig azt mondja: "Fussatok, hogy ne legyen ilyen nagy s*ggetek!" Ráadásul olyanoknak, akik nem is kövérek.
Sok tesitanár beleesik ebbe a hibába, hogy bántja a diákját. Egyrészt könnyű úgy okosnak lenni, hogy ő tanult a helyes táplálkozásról és sportról az egyetemen, másrészt érdekli mint embert is (vagyis remélhetőleg azért pont a testnevelést választotta). Ha ekkora paraszt nem kell vele foglalkozni. Két lehetőséget látok. 1) Hogy érdekli mi van veled, és bár bunkó módon, de tudatja veled, hogy segítsen és megelőzzön valamit ami neked rosszat fog tenni. 2) Bántani akar, mert egy bunkó és azt élvezi hogy bánthat.
A legjobb ha visszavágsz neki, megmutatod, hogy neked nem a szád nagy, hanem az akaraterőd. Egyébként némi fogyás tényleg nem ártana. És nem a kisebb ruhaméret és a tónusasabb alak miatt, hanem mert a tested meg fogja hálálni. Próbálj arra gondolni, hogy táplálkozáskor tápláld a tested. Próbáld az élesztős, cukros, lisztes, finomított élelmiszereket kerülni. Fogyassz minél több friss zöldséget-kevés gyümölcsöt és ha csokit szeretnél enni az étcsokoládét válaszd.
Nem biztos, hogy olyan kövér a kérdező, van egy barátnőm, aki 170 cm és kb 65 kg, még sincs rajta egy deka felesleg sem, sőt. Léteznek nehezebb csontozatú emberek is..
És szerintem elég bunkó a tanárod :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!