Aki az osztályban legelöl ül mindig az a kakukktojás?
Nem hinném hogy ez így van.
Nálunk a legrosszabb ,leghangosabb diákok vannak legelöl,hogy szemmel legyenek tartva,a többiek meg szétszórtan helyezkednek el.
Valójában ez attól függ ,hogy mennyire figyel valaki az órán,mennyit tanul.
Az első padba ültem le magyar órán úgy, hogy az asztalom a magyar tanárnő asztalával volt egybetolva. Az övé magasabb volt 10 centivel, ezért az ő asztala alá tettem a puskát általában. De nem volt para, mert soha rám se nézett.
Érettségire nem vittem magammal személyit. Kérték volna, de otthon felejtettem. A sulim 1 órányira volt, így nem tudtam hazaszaladni érte. Amikor elkezdtem bizonygatni hogy ki vagyok igazolvány nélkül, akkor a magyartanárnő a képembe vágta, hogy ő még soha életében nem látott engem. Nem emlékezett rám, hiába ütem az orra előtt fél évig. Ez cseppet rosszul esett.
Aztán megjelent a töritanárnő, aki nem volt ilyen hülye szenilis és megismert. Ő tudta jól hogy ki vagyok és visszaigazolta a nevemet, utána megengedték hogy vizsgázzak. Pedig töri órán általában hátul bujkáltam, mégis ott jobban emlékeztek rám.
Szerintem a tanárok jobban foglalkoznak azokkal akik középen, vagy hátrébb ülnek. Hiába hiszik azt a hátsók, hogy ott jobban el lehet bújni. Rájöttem hogy néha elöl könnyebben észrevétlen tudok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!