Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Súliban, és a facebookon...

Súliban, és a facebookon miért mondják erre a srácra, hogy csúnya?

Figyelt kérdés
[link]

2015. aug. 15. 20:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
csak tudjátok mi az érdekes benne? hogy olyanok szólják le a másikat akik még nagyobb nyomorékok,és még a tükörbe se néztek bele
2015. aug. 16. 01:00
 12/17 anonim válasza:

Szóval te vagy a képen :D Most azt vártad hogy mindenki el lesz ájulva tőled? :D

Szép vagy na. Alukálj mert nemsokára suli, pihend ki magad hogy frissen indulj ha jön az idő.

2015. aug. 19. 22:13
 13/17 anonim válasza:

Szerintem nem gáz a gyerek :) Sőt egész helyes bár régebben nem volt ennyire felnyalva a haja....

Nagyon rég néztem az Éjjel-Nappal Budapestet...

Amugy ő nem Zsófinak a expasija?

2015. aug. 20. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki ez. Szerintem nem csúnya, de a haja tényleg állhatna másképp.

"Ez gondolom valami Éjjel Nappal Budapest sztár, szóval aki értelmesebb az instant beoltja valamivel.."

Nem, nem az az értelmes, aki azonnal beszól mindenkinek. Én sem szeretem az ilyen gagyi műsorokat, de nem leszek értelmesebb, ha mindenkit lecsúnyázok. És amúgy is gáz ezt mondani, mert ha valaki rossz műsorban játszik, attól nem lesz csúnya.

2015. aug. 21. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Taláán mert krumpliorra van
2015. aug. 21. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem csúnya, de megérdemli a közutálatot ha képes egy ilyen undorító, szenny műsorban szerepelni mint az Éjjel-nappal Budapest.
2015. aug. 22. 01:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet irigyek rá

(mondjuk szerintem se valami helyes kölök)

2015. nov. 22. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!