Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon gáz? Piszkálni fognak...

Nagyon gáz? Piszkálni fognak érte? Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
Még táborban a lányok athívtak CSAK engem a fiúk közül. Jót szórakoztunk... De amikor uvegeztünk megcsokoltam az egyiket aki tetszett. Mind mosolyogtak stb. De a szobatarsaim kifigyeltek amikor visszajöttem, és szidtak. Ezt irigységből csinálták? Ja és reggel már mindenki kint volt, csak én aludtam boxerban úgy hogy kilátszott a betyar körte. Arra ebredtem hogy a lányok berontottak a szobába és nevettek. A héten találkoztam az 2egyikkel az utcán és nevetni kezdet , én megkérdeztem hogy mi erre az utóbbit mondta. Félek hogy a következő tanévben piszkálni fognak 13/f
2015. aug. 13. 21:45
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ismered a mondást: Addig van előadás, amíg van közönség.

Ha piszkálnak, egyszerűen ne figyelj rájuk! Biztosan vannak ott normális emberek is.

2015. szept. 3. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!