Szerintetek gáz ha kitörlöm facebook-on azokat a volt osztálytársaimat akikkel nem voltam jóban?
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 18:07
1/20 anonim válasza:
Nem, én is kitöröltem őket, de mivel én egyikkel se voltam jóba, ezért én mindet
2/20 anonim válasza:
Az a gáz, hogy egyáltalán ismerőseid az ilyenek.
3/20 anonim válasza:
Miért nem voltál velük jóban? Amúgy szerintem ezért ne töröld őket. Ez olyan ha visszajelölted őket (vagy te őket be) akkor már elfértek (elférnek) nem?
4/20 anonim válasza:
Figyelj, nyugodtan! Mivel nem akarnak majd rád írni, észre sem veszik majd.
Bár nekem volt egy kettő, aki állandóan b*sztatott, de ballagás után pár hónappal volt pofája megkérdezni, hogy mi újság velem...
5/20 A kérdező kommentje:
Ezek régebbi okj-n való osztálytársaim..
Évek teltek el de egyszer sem írtak rám.
Nekem nem kell boldog boldogtalan ismerősnek mint a fiatalabbnak (igaz én is csak 23 vagyok).
Van olyan aki engem törölt le (nem voltunk rosszban).
2015. aug. 13. 18:19
7/20 anonim válasza:
szerintem nem az, nekem a mostani osztálytársaim között is vannak olyanok, akiket letöröltem, mert éppen nem a szívem csücskei.
8/20 anonim válasza:
Ha nem valószínű hogy lesz osztálytali vagy hasonló akkor nyugodtan. De le lehet korlátozni őket hogy ne lásd őket és ők se lássanak téged, csak annyira mintha nem is ismernéd őket.
9/20 anonim válasza:
Szerintem meg töröld a profilod, csinálj újat, és tényleg csak azokat jelöld be, akikkel tartani is akarod a kapcsolatot.
10/20 anonim válasza:
Dehogy gáz, én is ugyanezt csináltam a volt osztálytársaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!