Ennyire számít ez? 13/f
ez hülyesééég, én most fejeztem be a 10-et, szóval nekem elhiheted, hogy ez nem így van, a magatartásodra senki se kíváncsi, ha beadod a jelentkezési lapodat, csakis a matek, magyar nyelvtan és irodalom, biosz, kémia, fizika, föci és töri jegyeidet nézi majd a középiskola
ezzel csak ijesztgetni akart, hogy "normálisan" viselkedj az órákon, de amúgy velem is ez volt, hogy összesen 3 négyesem volt a többi mind 5-ös volt, a központi felvételimmel a suliban rekordot döntöttem több évre, mert 80 és 90valahány%-osakra sikerültek és mindenki azt mondta, hogy olyan nehéz, mint amilyen a miénk volt nem is volt min 5éve, hanem több és most egy elitt gimibe járok Kiskunhalasra, ahol emeltszintű érettségire készítenek fel matekból, infóból papiron, de mellette a törin és bioszon is emelt szinten tanuljuk az anyagot és igaz, hogy néha éjfélig vagy hajnali 1-2-ig tanulok, de akkor is 4,8 volt az átlagom és itt órán még többet beszélgetek, mint az áltsuliban és mégis 4-es lettem magatartásból
vagyis nem tudom, hogy most hol tanulsz, vagy hogy hova szeretnél továbbtanulni, milyen irányba, de egyáltalán nem fogják 1000% nézni a magatartásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!