Ha valaki kötekszik és nem bír magával, és ha megütöm ez miatt, akkor a rendőrség engem vessz elő?
Figyelt kérdés
Az iskolában egy páva kötekszik, és állandóan jár a szája akkor én vagyok a hibás ha megütöm?2015. jún. 29. 07:52
1/5 anonim válasza:
Igen. Kotekedesert nem utheted meg.
2/5 anonim válasza:
Te vagy a hibás.
Az ilyen arcokat körbe kell röhögni,majd abbahagyja,ha látja téged nem tud vele bosszantani.
3/5 anonim válasza:
Iskolai bunyókból nem szokott rendőrségi ügy lenni, hacsak nem olyan súlyos a sérülés, hogy mentő viszi el.Gyomorszájba vágod és kész.
De ha lesz is ügy, azt mondod hogy hónapok óta kötekszik ,gúnyol de most rád is emelte a kezét kivédted és visszaütöttél. Semmi nem lesz belőle ,mindketten megkapjátok az ejnyebejnyét.
4/5 anonim válasza:
Enged nem érdekelt.Haza fele menet kapott pár pofont és le is állt
5/5 anonim válasza:
Ha támadsz, és az a fedősztori, hogy ő akart megütni, akkor jobb, ha nincs tanú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!