Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi felderítetlen gyilkossá...

Mennyi felderítetlen gyilkosságok száma magyarországon?

Figyelt kérdés
Elgondolkoztam, hogy mennyire profi a magyar rendőrség gyilkosság felderítése terén? Nem vagyok tisztába mik zajlanak, de van ez a sok sorozatgyilkosos sztori USA-ba és elgondolkoztam hogyan reagálna magyarország egy ilyenre? Mennyire tudná jól felderíteni a dolgot?

2015. jún. 23. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre nehéz válaszolni, mert olyan eset is lehet, ahol azt sem tudják mi lett valakivel: lehet, hogy megölték, lehet hogy nem. Például eltűnt.
2015. jún. 23. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos hogy voltak /és lesznek/ olyan gyilkosságok, melyekre nem találtak elkövetőt, illetve voltak ugyan gyanúsítottak, de egyikre se sikerült rábizonyítani a tettet. De az esetek döntő többségénél előkerül a tettes. Szerencsére Magyarország azért nem olyan hely ahol naponta több gyilkosság történik, sorozatgyilkos meg végképp aligha akadna. Bár logikusan gondolkozva több gyilkosságból - sorozatgyilkos esetén - több bizonyítékot, nyomot lehet leszűrni, így előbb-utóbb meg lesz a tettes. Nyílván a gyilkosságok után nem azok nyomoznak akikről a rendőrviccek szólnak.
2015. jún. 23. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem ,hogy fel tudnák deríteni. Nincsenek eszközök, annyi szakképzett ember, kutyák stb.

Ez mind a pénzhiányból fakad. Viszont azt sem hiszem, hogy egy magyar ember tudna olyan precíz munkát végezni mint egy amerikai. Nincs nagy háza, pénze, a fegyver nem a fán terem. De ki tudja? Lehet voltak már ilyen ügyek, csak itt minden el van tusolva. Nap mint nap találnak testrészeket bokorba, kukába stb. Mégsem tudja senki, csak aki megtalálja.

2015. jún. 23. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:

A gyilkosságok felderítésében óriási szerepe van az információknak. Európában szerintem jobban figyelnek az emberek a többiekre, mégha csak pletyka miatt is.

KI tudja, mennyi a felderítetlen gyilkosságok száma? Reméljük,hogy nem sok. Azt mondják,hogy időről időre rutinból átnézik az aktákat, hátha valami új dolog fölmerült.

2015. jún. 24. 03:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Na, igen reméljük azért nem hiába nem hallunk sokat sorozatgyilkosságokról. Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettek :)
2015. jún. 24. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!