Ti tartjátok a kapcsolatot a volt osztálytársakkal?
Figyelt kérdés
Általános iskolára gondolok elsősorban. Most döbbentem rá, hogy két éve elballagtunk és sokan vannak akikkel azóta nem beszéltem. Kicsit furcsa, hogy senki nem költözött el, és még szünetben sem futottunk össze egyszer sem. Pedig ma facebookon fél óra se lenne egy ilyet összeegyeztetni, és nem arra gondolok, hogy osztálytalálkozó meg ilyenek, csak találkozni megenni egy fagyit és beszélgetni, hogy kivel mi van. Ti, hogy vagytok ezzel?2015. jún. 24. 15:23
11/13 A kérdező kommentje:
Mert 8 éven keresztül napi 5-6 órát együtt voltunk egy épületben, 6/7-14/15 éves korunkig, most pedig úgy csinálunk mint ha soha nem ismertük volna egymást. Múltkor is találkoztam az egyik volt osztálytársammal akivel nem is voltam túl jóba, mégis kb 10 percet beszélgettünk elmondta mi történt vele, én is ugyan ezt magamról, és engem valahogy érdekel kivel mi történt. És furcsállom, hogy erre nem szánunk évente 1-2 órát, egy nyári séta vagy fagyizás keretében.
2015. jún. 24. 21:55
12/13 anonim válasza:
Kérdező én is vagyok,2 éve ballagtam és mintha ma lett volna,és nekem is nagyon furcsa hogy tényleg mintha idegenek lennénk ha elmegyünk egymás mellett pedig én óvodában is velük jártam és 12 év után semmi,a mostaniakkal is ez lesz szerintem :/
13/13 anonim válasza:
Nem igazán. Ha találkozom velük, elbeszélgetünk, de egyikükkel sem vagyok rendszeres kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!