A tanárok mit gondolnak, ha egy diákjuknak rosszul sikerült az érettségije?
Ma voltam szóbelizni, és hallottam őket, ahogy az érettségizőkről pusmognak, és arról, hogy kinek hogy sikerült.
Nekem az írábelik nagyon jók lettek, a szóbelik viszont katasztrofálisan sikerültek, mindenhol olyan tételt húztam, amit messziről el akartam kerülni.
Most eléggé szégyellem magam a tanárok előtt. Ilyenkor elkönyvelnek hülyének? Elvégre ez volt az utolsó benyomásuk rólunk.
Tanárként írom a heti érettségi benyomásaim neked.
Az egyik tanítványom éveken át szépen teljesített,de az érettségi szóbelije katasztrofális volt.Nagyon csalódott voltam.Azért egy 3-ast összehoztunk.Ami nekem rosszul esett,hogy mikor megkapta a bizonyítványt,úgy nézett rám,mint a véres rongyra.Ő nem készült,a felelete 2-es volt inkább.
A másik, aki az elmúlt években sem volt a tanulás mintaképe,érettségire sem készült.1 tárgyból póttételt is húzott,flegma volt.Róla valóban megvolt a véleményünk.
De mellettük nagyon sok szép felelet volt,mindenki képességeihez mérten felkészült.Igyekszem rájuk emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!