Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytalálkozón miért nézik...

Osztálytalálkozón miért nézik le az embert emiatt?

Figyelt kérdés

A következő a történet: Most hétvégén volt a 15 éves középiskolai osztálytalálkozónk, amire Svájcból repültem haza (amúgy is volt dolgom otthon, de így két nappal hamarabb mentem), mert az akkori osztálytársaim túlnyomó többségével (kb. 80%) nagyon jóban voltam és szerettem volna őket újra látni, főleg úgy, hogy a 10 éves találkozót is kihagytam anno, mert az USA-ban tartózkodtam.

Mivel is van a bajom? Minden szuper volt addig, amíg el nem jött az a pillanat, hogy mindenkinek egyesével fel kellett állnia és el kellett mesélnie, hogy hogy is alakult az élete.

Mindenki előttem, hogy férje/felesége van, ekkor meg ekkor volt az esküvő és már ennyi idős/idősek a gyereke/gyerekei (természetesen telefonon kép elő és megmutat mindenkinek) és hogy már iskolás, focizik stb.

Amikor rám került a sor, én elmondtam, hogy diploma megszerzése után külföldre költöztem, jelenleg is Svájcban élek, de azóta már saját céget alapítottam, de ez a kutyát nem érdekelte és jöttek azzal, hogy feleség, gyerekek, stb? Mondtam, hogy van egy élettársam meg most kezdtünk beszélni a babáról, de ő is meg én is először inkább karriert építettünk, hogy a későbbiekben a gyereknek a lehető legjobb legyen, de olyan lenézően néztek rám, hogy az leírhatatlan!

Kérdem én, ezt minek kell? Én direkt nem kérdeztem rá jó pár embernél, hogy mivel foglalkozik, mert tisztában voltam vele, hogy szégyelli a munkáját/fizetését, de pont ezek az emberek azok, akik mindenki orra alá odatolják, hogy nézd a képet, ők a gyerekeim, meg hogy ennyi idősen hogy hogy nincs gyermeked? Szerintem ez ugyanolyan taplóság, mint ha én elkezdtem volna képeket dugdosni a sok minimálbért kereső osztálytárs orra alá, hogy milyen autóm, házam van, vagy hogy nézd, itt meg itt voltunk nyaralni. Nincs igazam!

A kérdést elolvasva biztos lesz olyan ember, aki elkezdi megmagyarázni, hogy hagyjuk már, Svájcban vállalkozása van valakinek és ide írogat, biztos kitalált történet. Nos, ezeket az embereket megkérem, hogy ne válaszoljanak, amúgy sem válaszolok provokatív kommentekre. Amúgy ha valakit annyira érdekel, elsősorban azért járok erre az oldalra, mert külföldön élek és hiányzik a magyar nyelv használata.

2015. jún. 10. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, bár ez már egy régi kérdés, de miért komplexusosoztad le az előtted írót, amelyik írta, hogy orvos és vegzálja a frusztrált barátnője?

Szerinted ő komplexusos? :)

Akkor te vagy a barátnője vagy, vagy nem érted a komplexus fogalmát, majd nézz utána.

2018. jan. 26. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!