Az nem érdekes ha egy végzős gimis osztálynak azért nem lesz bankettje érettségi után mert senkit se nagyon érdekel?
Az of elkezdte volna szervezni a bankettet, de kiderült hogy még most amikor azt se tudni hogy hol és mikor lenne, már most az emberek több mint fele közölte, ő nem megy, nem érdekli.
És ugye a költségek a résztvevők között oszlanak meg így nem mindegy hogy 30 ember megy, vagy 10.
Aztán amikor a maradék megtudta hogy a fele eleve nem menne, akkor azok is elpárologtak így most maradtak kevesebb mint 10-en a 30 főből akit (esetleg) érdekelne.
De ezek is eltűnnek ha kiderül hogy 30 helyett kell fizetniük a költséget (terembérlés ára független a résztvevőktől).
Milyen osztály ez? Formai kérdés, mert tudom milyen osztály. Ez nagy nagy rakás szar. Csak újra és újra rájövök, most legalább utoljára.
Akkor újra felteszem a kérdést (ha "százas" vagyok ha nem):
MIVEL TETTÉL NEKIK KERESZTBE?
Marhára érdekel.
Rájuk gyújtottad az épületet és mind élve bennégtek? Vagy mégis mi?
egyébként jól keresztbe tettem nekik a végén,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!