Nagyon gáz a lányon pár kiló felesleg?
Nem gaz! Ha ruhaban megdicsertek akkor ruha nelkul is jo lesz!
Ne akarj masnak megfelelni, ha cikiznenek is.. csak magukat minositok!
inkabb legyel kicsit husis,szep mitha semmit nem lehetne rajta fogni:)
Ember.
1.) Ha valaki csontot akar ölelgetni, odamegy a szertári csontvázhoz.
2.) Ha bedőlsz a "bugyihíd" és társaihoz hasonló divatmarhaságoknak, megérdemled.
3.) A legtöbb pasi a formákat szereti, nem a szögeket. Persze van kivétel.
4.) Ne gondold, hogy ruhában ez nem látszik. Maximum kevésbé hangsúlyos. A pasik egy részének pedig megvan a "szemmel vetkőztetés" képessége, simán képben lehet azzal, amit te el akarsz kendőzni
5.) Amíg 100kilósan is mernek bikinit venni a strandra, addig csak ne aggódj a pocak miatt!
Hidd el, amit te magadon gáznak tartasz, az mást nem zavar, vagy kifejezettem tetszik is Neki. Én személy szerint magamon a legkisebb apró hibákat is annyira szégyellem, mintha nem is tudom miről lenne szó, máson viszont a nagyobbak se tűnnek fel.
A ruha nem takar annyira sokat, azon keresztül is látszik az alakod, szóval, ha úgy dicsértek, akkor ruha nélkül is tetszeni fogsz Nekik, sőt még jobban, mint ruhában:D
Egyébként hány cm és hány kg vagy? Tudom nem illik ilyet kérdezni, de szerintem fele annyira nem gázos a helyzet, mint amilyennek te látod:)
köszönöm szépen :) :)
hááát elég a koromhoz képest 170 cm,bár elég vastag csontozatu :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!