Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit szólsz ehhez? Az OF...

Mit szólsz ehhez? Az OF kötelez, hogy elmenjel osztálykirándulásra, mert attól tart, hogy annyira kevés lesz a létszám, hogy a tanároknak nem lesz ingyenes a program.18/F

Figyelt kérdés
Felajánlitta, hogy ha kifizetem, akkor nem közelező mennem.
2015. máj. 27. 15:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval gyakorlatilag felajánlotta, hogy fizesd ki az ő utazását. Hát van pofája ennek a tanárnak.
2015. máj. 27. 19:44
 12/20 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy a táboroztató 20 diáktól ingyenességet biztosít a tanároknak és mi 21-en vagyunk diákok.
2015. máj. 27. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:

nálunk mindig az ofő erőltette, érdekes módon mindig valami puccos szállónk volt ahol volt jakuzzi, szauna , wellness.. kiélvezte a nőci hogy ingyen volt neki.. és akkor persze panaszkodott szülőin, hogy neki milyen szar 20 gyerekre felügyelni, a szabadnapjában .. ehhez képest egésznap masszíroztatta magát, míg a többiek piáltak.

én megmondanám neki, hogy nem, nincs pénzed rá, nem fogsz menni.. nem kötelezhet rá... főleg 18 évesen hadd dönthesd már el, hogy menni akarsz, vagy nem

2015. máj. 28. 10:00
 14/20 anonim ***** válasza:

egyébként sajnos tényleg erről szól már amit a hetes írt. jobb iskolában is!

pia,szex,fiúk lányok együttalszanak stb

én 1x voltam a négy év alatt, elég is volt köszönöm.és ez még kilencedikben, amikor visszafogottabb volt a csapat. képzeljétek el utolsó évben

2015. máj. 28. 10:02
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

Sosem értettem 1-2 napot hogy nem bír ki valaki az osztályával... attól ha kihúzza magát csak még rosszabb lesz a közösség.

És minedenki pattog h az osztálykirándulás milyen drága, de egy vacak kínai polóra többet kiad, amin van egy Hú de vagány márka jelzés....

Menj el kicsit próbáljátok építeni a közösséget... nincs mit vesztened.

A kérdésre válaszolva.. Azt a... Szerintem finom meg mondhatod neki hogy nem érdekel az ajánlat. Az egy dolog h. próbálja összeozni az osztályt és kirándulást szervezni, ösztönözni mindekit h menjen, de ez alapán teljesen hidegen hagyja az osztály, ehhez tényleg "pofa kell" ahogy már írták. Így nem csoda h az osztály is olyan amilyen ha az ofő ilyen... ilyen.

De ettől függetlenül ti megpróbálhatnátok összehozni az osztályt, ha már az ofő nem teszi. :) 17/l

2015. máj. 28. 18:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Én se mentem egy idő után... Menj orvoshoz, és kérj igazolást, vagy írjanak a szülők.

Azért van képe az ofődnek...

2015. máj. 28. 19:57
 17/20 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt mondta: "Az osztálykirándulás kötelező, mivel iskolaidőben van. Ez alól sem szülői sem orvosi igazolást nem fogad el. Persze ha kifizetjük, nem muszáj elmenni."

Remélem, nem küldi a behajtókat. :D

2015. máj. 28. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Hm. Ezzel vagy megpróbált hazudni nektek, vagy simán hülye.

Bárhogy is, az efféle tanárok miatt én manapság már a törtrészét se adom meg a tanároknak abból a tiszteletből, ami régen járt nekik.

2015. máj. 29. 05:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez mind hülyeség, amit a tanár mond. Egy kirándulás, amiért fizetni is kell ráadásul, soha nem lehet kötelező. Ha iskolaidőben van, akkor sem. Ilyen esetben be kell menned a suliba és az évfolyam másik osztályának óráira kell járnod. A szülőd pedig három napot igazolhat, tök mindegy, hogy kirándulás van vagy sem. Orvos meg pláne. Én a helyedben most már csak azért se mennék el.
2015. máj. 29. 12:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Hazudozik a kedves tanerő! Nincs joga nem elfogadni egy szülői vagy orvosi hivatalos igazolást! Persze az ilyen tanár képes utána bosszúból rászállni a "renitens" tanulóra és lerontani a jegyeit, ezzel sajnos számolni kell.
2015. máj. 29. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!