Nagyon félek, OKÉV mérés?
Szóval holnap írunk OKÉV mérést,és hát fhosok....
Szövegértést,meg az ilyeneket vágom,de a matek,és az angol.....
Azt mondják a tanárok hogy ezt a szhart lehet hogy beleszámítsák majd a felvételimbe.Ennek mennyi az esélye?
Valaki tudna biztatni?Max egy szakközépsuliba akarok bejutni.Több szülő is már szólt a tanároknak:"MI A SZHAR EZ?MIKOR ÉN MÉG MENTEM TOVÁBBTANULNI AKKOR SEM ILYEN NEHÉZ FELADATOK VOLTAK,MINT EZEK!!!!"
Szóval egyre nagyobb a para......
Fúúú.....
Most megnyugtattál,mert minden tanár ezt mondja.
hát lol. Érdekes, tavaly írtam én is 6.-ban, akkor még nem kellett nyelvből ilyet írni...
Ezt az egészet annyira nagy dobra verni nem kell, nem érdemes, nem számít bele semmibe, tanárok meg hülyék, mert van, aki ettől beparázik (bocs, nem olyan célzás volt:)), és stresszelve nem olyan élvezetes ilyeneket megírni, na meg amúgy sem... :D
Engem például hidegen hagyott, nem mondtak semmi ilyesmit, hogy beleszámít, hát ez az eredményeimen meg is látszott... :) Valószínűleg mire kijavítják, addigra elfelejted, hogy írtál valami ilyesmit. Nekem is előző hónapban jutott eszembe, hogy meg kéne nézni, hány százelékot értem el...
Köszi mindenki válaszát!
Akkor lazábban fogom felfogni!:D
Sajnos nem!Holnap kell megírni.2 * 45 perc több mint 70 OLDALRA!O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!