11/18 anonim válasza:
sport (célom elérése),kórház,amerikai autófesztivál,strand,költözés (ott lesz egy kis munka),csavargások
12/18 anonim válasza:
Edzés, partizás, vásárlás meg majd augusztusban egy nyaralás. Amúgy nekem gyakorlatilag már elkezdődött a nyári szünet, csak még a szóbeli érettségit kellene letudni :D
13/18 anonim válasza:
1 hónap munka, mellette jogsi (kresz megvan, vezetnem kell), 1 hétig Rómában leszek, valami családi nyaralás belföldön (4-5 nap), azon kívül sokat leszek a barátomékkal a Balatonnál. Ja és kórházi önkéntes gyakorlat 2-3 hét, meg szakdolgozat írás, ismétlések az államvizsgára. Emellett sok sport, diéta. Azt még nem tudom, hogy ennyi minden hogy fog beleférni, pedig már csak egy vizsgám van hátra (holnap) plusz az új kutatásom előkészítése.
14/18 anonim válasza:
első vagyok. megkérdezhetem mi a penészért lettem lepontozva? Azt kérdezték ki mit csinál, leírtam...
16/18 anonim válasza:
Bebaszni miután nem húztak meg év végén!
17/18 karesz800 válasza:
Szerintem itthon fogok ülni a gép előtt és verem a farkam egész nap Alexis Texasra, De néha majd lemegyek a boltba sörért meg páleszért szerintem :D
18/18 anonim válasza:
programokat. nagy eséllyel C-ben és VHDL-ben :D
Na de komolyan: horvátország, vagy Salzburg a barátnőmmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!