Nektek mi a véleményetek erről? Akik iskolásak, jártak már így?
4.-esek vagyunk.
Ma az egyik szünetben,egyik lány(osztálytárs)Hátulról rávágott a vállamra,de nem először,nálam pedig betelt a pohár,és visszaütöttem,aztán jöttek a lány barátnői,és elkezdtek lökdösni,hogy ők megvédik a barátnőjüket.Már úgy a felénél tartott az óra,és egyszer csak felkiált a lány amelyik miatt minden kezdődött,hogy "Fáj a torkom,mert a Vera(a Vera én vagyok)megfojtott.(hahh ilyen értelmes,ha megfojtottam volna,akkor már nem élne).És ez mind nem volt igaz,ez itt a valódi forgatókönyv:A nagy verekedésben,a lány barátnője ahogy szét akart minket szedni,megfogta a lány ruháját úgy,hogy az megszorította a lány nyakát.Később az egyik fiú azt mondta,hogy menjek vele,mutat valamit.Na és mi volt az a valami,a lány barátnői ott vártak,és az egyik jól mellbe lökött,ha az én barátnőim nincsenek ott,akkor megverem mindet.És még mesélhetném...
Idiótaság.
Engem is bántottak általánosban de amint csoportosan akartak megverni (el tudtam szaladni mert egy barátnőm alrébb húzta az egyik gyereket) a szüleim átírattak máshová.
Igen vettem észre,hogy idióták vagyunk!
És a másodiknak meg mi az idiótaság?
Ilyenkor a legjobb barátnő támaszpontja a legjobb.
Ne legyél egyedül sose és akkor valamilyen szinten el tudod ezt kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!