Megnyalta a haját?
Sziasztok!
Már teljesen ki vagyok készülve!!!
Szerelmes vagyok halálosan egy osztálytársamba.:(
A padtársam,nagyon jóban vagyunk,és mindketten nagyon bírjuk egymást.Eddig nagyon jó,de egyre jobban vágyok rá.Vágyok rá,hogy járjunk,hogy együtt legyünk.nekem ő nagyon fontos,az életem is szó nélkül odaadnám érte.
De ebbe belerondít egy nagyon csúf tényező!Fiú barátai nem nagyon vannak,hanem inkább lányokkal van,és 4 lány osztálytársammal szokott "lógni".Közülük egyikkel se vagyok nagyon jóba,mert ők azok a lányok közé tartoznak akik azt hiszik hogy a világ csak értük van,hogy ők tökéletesek.Egyszóval ők a "menők".Én emiatt is a "középszerűekkel" vagyok,mert nem akarok olyan lenni mint az a 4 lány!-.- Közülük az egyikkel szintúgy rohadt jóba van.Az a lány nagyon rá van mászva.Múltkor az órán mikor nem voltam ott elvileg megnyalta a haját!!!O.O WTF??!! Mit ne mondjam mikor megtudtam agyon bírtam volna verni egy tollal is!^^ De nem tettem.A fiú(életem szerelme) meg hagyja.:c
Úgy érzem semmi esélyem sincs nála,pedig bármit megtennék érte. Tűzbe tenném érte a kezem is.Beszélnék vele erről,hogy én többet szeretnék tőle,mint barátság,de nagyon félek a csalódástól!A legutóbbi kapcsolatomnak is az lett a vége,hogy kihasználtak,és nagyon jól pofára estem.Most emiatt sincs akkora önbizalmam,pedig tudom hogy ő nem olyan.Mit tegyek?Már napok óta róla álmodok,ma is róla álmodtam,és azt hogy megpuszilt.Ez nem egy ilyen jött-ment hóbort,én tényleg szeretném.De ha ő ezt nem viszonozza majd akkor nem tudom hogy mi lesz......Mit tegyek?Kérlek segítsetek,majd megőrülök nélküle!:C
Ez a "menő" dolog az osztályban,ne is haragudj,de szánalmas..semmi köze nincs ahhoz hogy menő valaki -hogy milyen a külseje.
Ismerek olyant aki nem menő,de nagyon helyes,és nem egoista bunkó.
Ami a sztoridat illeti,talán beszélgess vele
Tudom,én se értem,mert azok a "menők" olyan rondák,mint a 2 hónapos kiszáradt tevefhos!-.-
Olyan menőnek,szépnek hiszik magukat....
Szerintük csak a külső a fontos,a belsőt meg mindenki leszhaja.-.-
Köszönöm utolsó válaszoló!:D
Jó 13 éves vagyok...:DD
oké,és megpróbálom megoldani!^^
..?O.O
xd
Óóóó te kis huncut!:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!