Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mért ilyen undok?

Mért ilyen undok?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam Bori minden na folytogat. Magához szorítja a nyakamat és ide-oda rángat. Már alig tudom mozgatni a nyakam fájdalom mentesen. :(

2015. máj. 2. 17:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu kérdés,de jót nevettem rajta kérdező,hogy még a székemről is leestem :)))
2015. máj. 2. 17:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt komolyan kérdeztem, mert nem értem, hogy ez mért jó neki.
2015. máj. 2. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha máskor át akarsz b.aszni valakit,akkor jobban fogalmazz.Mert ez full kamu.
2015. máj. 2. 19:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak, hogy tudd most én foglak téged be b.aszni, mert szemét vagy. Te meg b.aszott vad barom!!!
2015. máj. 4. 16:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Ovisok vagytok?
2015. máj. 4. 23:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Blablabla...:(
2015. máj. 5. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Szóval azok...

Figyelj erre most mit lehetne írni.?Talán miért hagyod?

Akkor megértem ha egy elmegyógyintézetből írsz,de így miért nem mondod valakinek meg?Vagy ha neked jó akkor hadd csak...

Ja és főleg ha kamu a kérdés...

2015. máj. 5. 23:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Ok. 11 éves vagyok. Kitűnő tanuló. Felvettek a Veres Péter Gimnáziumba. Szerintetek azzal töltöm a szabad időmet, hogy hülye kérdéseket találok ki??? Amúgy meg csak az érdekelt volna, hogy szerintetek miért ilyen hülye! De jó. Ha ti ezt akarjátok, akkor jó. Mindenkinek rossz pontot adok, mert nem vagytok képesek azzal a csökött kis agyatokkal megérteni, hogy vannak a világon rohadt hülye emberek is!!!
2015. máj. 11. 17:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja akkor drága kicsi szivem a korodat is tedd oda máskor.Mert ez ténleg kamu kérdésre hasonlított.De mit lehet tenni 11 évesen ilyen csúnyán beszélsz a válaszolókkal mit várzs?

Verd meg Borit.Vagy folytogasd te is.

2015. máj. 11. 18:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Ó. Csak, hogy tudd Borikát tegnap kicsapták, mert egy kicsit perverz volt, úgyhogy, ha nem hiszed el, akkor csak gratulálni tudok.
2015. máj. 18. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!