Miért ad egyest ok nélkul? Annyira ruhellem
Figyelt kérdés
nincs olyan ora hogy ne kapnák a xy tantárgybol egyest egy héten 3-szor van és abbol 2 orán tuti kapok OK NÉLKUL ma pl ezért kaptam: pár haverom össze huzta az asztalt és felelsz vagy merszeztek orán én mondtam nem játszom mert figyelek. kérdezte tőluk a tanár hogy mit kell a párbeszédbe irni. nem tudták EGGYES. kérdezett minket is mert ugye ott ulunk mi is (de mi nem beszélgettunk) nem hallottam a párbeszéd "második" felét igy nem az egészet tudtam,egyest kaptam. és annyira rohadtul elegem van. mult orán nem mondta miért irja be csak ugy beirta.anya nagyon harakszik,az ujabb egyes miatt és nem birja felfogni hogy nem csináltam semmit. mert a tanárral "joba van". mitcsináljak hogy elhiggye?2015. ápr. 27. 16:00
1/5 anonim válasza:
Mit is csinálj, hm...
Mondjuk ne rakd ki a kérdést 2 óránként.
Tanulj meg helyesen írni, mert a jelenlegi minősíthetetlen.
Ha valamit nem értesz, de a feladathoz tartozik, akkor szólj, hogy diktálja le újra.
Ne hagyd, hogy összetolják a padokat/ vagy ülj el.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez a második kérdés.a másikba tök más dologról volt szó.
de nem diktálja le újra. azt mondja miért nem figyeltünk.
a következő órán is tuti fog egyest adni ok nékul mit csináljak?
2015. ápr. 27. 16:13
3/5 anonim válasza:
Akkor egy osztálytársadéról másold le vagy ülj olyan helyre, ahol érthetnéd is, hogy mit mond.
4/5 A kérdező kommentje:
anya azt mondta szégyeljem magam.
nem hiszi el hogy ok nélkul kaptam. mamámnak mondjam probáljon meg vele beszélni?
2015. ápr. 27. 16:28
5/5 anonim válasza:
Most mit akarsz ezen megbeszélni? Nincs mit tenni. Megkaptad az egyest, pont. Ülj el, vagy szólj a többiekre, hogy fogják be óra alatt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!