Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi történhet ha összeveszek a...

Mi történhet ha összeveszek a tanárral?

Figyelt kérdés

Középsuliba járok.

Angol órán nem mindig van könyvem, meg a munkafüzetbe cekával kell írni és ha nincs akkor nem csinálok semmit vagy nem a mf be irom. Meg nem is megy a tantárgy és a tanár leszégyenitő hannggal mondja hogy hogy kell. Elég félénk vagyok de inkább az hogy magamra veszem a dolgokat.

A tanár kitalálta hogy fogyatékos vagyok meg hogy olyan vagyok int egy 3 éves. Meghogy menjek kisegitőbe.

A múltkor emiatt visszaszóltam neki. És mondták a többiek hogy a tanár a hülye. Még az se nézte jó szemmel a dolgot aki mintha utálna. Mi történhet ha visszaszólok neki és elkezdenék vele veszekedni? A szaktanári meg az ofői annyira nem érdekelne inkább azért aggódnék h ne buktasson meg (pl beir pár 1 st) és a többiek se piszkálnának valszeg.

2015. ápr. 25. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egy embernek sincs ehhez joga hogy "fogyatékosnak " nevezzen,nem hogy egy tanárnak.

Honnan gondolja azt a tanàr pl.hogy otthon nem tanul,ilyen emberrel soha az életbe nem békülnék ki,emberileg nálam elesett

2015. ápr. 26. 09:04
 12/18 Hecarim ***** válasza:
53%
Régebben középsuliba volt, hogy egy tanár beszólt nekem nem egyszer, csesztetett, azóta bánom, hogy nem szóltam neki vissza, ne hagyd magad, mert később megbánhatod, igenis állj ki magadért, más nem fog helyetted, ha mégis, akkor se lesz jobb, magadon csak Te tudsz segíteni!
2015. ápr. 26. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos esélyes a buktatás, ha a tanár olyan típus. És meg tudja úgy is csinálni, hogy ne lehessen utána felelősségre vonni vagy fegyelmit indítani ellene. Elég, ha minden egyes órán kihív felelni előző órai anyagból anélkül, hogy előre közölné, mert ugye tanulni minden napra kéne... olyan pici hibákba beleköt, amibe másnak talán nem, de ha beszólsz, meg tudja indokolni...

(én inkább az igazgatóságnak panaszkodnék, mert sztem alap lenne, főleg egy tanárnak, hogy a fogyatékossággal nem viccelődünk, és így nem hívunk diákot...)

2015. ápr. 26. 11:38
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy nem csinálok semmit allandoan hanem azt hogy van ugy...

Nem is ertem az angolt es kertem ev elejen hogy küldjön at a masik csoportba es csak o nem eggyezett bele mert hogy az eretsegin...

Es ez a tanar mar ev eleje ugy beszel velem mint egy fogyatekossal, pedig csak felenk vagyok

Meg mivel páratlan a csoport létszám ezert egyedul ülök es ha van egy hiányzó akkor elvarna hogy a helyére ulnek es direkt osszeulnek h ne üljek melléjük de nem is akarnék

Amikor összevesztek vele ugymond akkor o mondta a durva dolgokat én csak vedtem magam szoval nem kene mondani hogy szegeny tanar

En sírtam nem o es bocsánatot sem fogok kerni

2015. ápr. 26. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:
39%

Itt sok dolgot nem vettek észre a válaszolók:

1.Valóban érdekesen fogalmaz a kérdező,

2.Nem fogyatékos,

3.Nem érti az angolt,és akinek a nyelvvel problémája van,nálunk annak idején(nem régen,1 éve) még az is SNI-snek számított,

4.Az SNI-s gyerekeknek FEJLESZTŐ ÓRÁRA van szüksége,

5.Ha a pedagógus nem veszi észre,hogy az illető diák SNI-s,akkor ez a pedagógus hibája,

6.Ha nem kap a gyerek támogatást ahhoz,hogy a saját útján,tempójában fejlődjön,akkor nem lesz módja arra,hogy megfelelő eredményeket érjen el az iskolában,és így később az életben is hátrányban részesül,

7.Soha a büdös életbe NEM NEVELI MEG SENKI,MERT NEM TISZTELETTUDÓ,és ez nem amiatt van,mert SNI-s,hanem azért van,mert nem nevelték meg a szülei és nem figyeltek oda rá,

8.Aki nem tudja felfogni a nyelveket,és megtanulni,az aligha mehet valamire a mai világban,

Továbbiak:

"Angol órán nem mindig van könyvem, meg a munkafüzetbe cekával kell írni és ha nincs akkor nem csinálok semmit vagy nem a mf be irom."

1.Ez a diák SEMMIT sem csinál soha,és ha angol órán hanyag,akkor valószínűleg a többi órán is hanyag,

2.Ebből következik,hogy valószínűleg igénytelen,és emellett lesz..,hogy mi történik,és itt a bizonyíték arra,hogy őt SEMMI nem érdekli:

"A szaktanári meg az ofői annyira nem érdekelne inkább azért aggódnék h ne buktasson meg"

Aranyom,aki nem tanul,nem csinál semmit órán és visszabeszél,azzal mit csináljon egy tanár?

Még szép,hogy megbuktatja.

2015. ápr. 26. 23:43
 16/18 A kérdező kommentje:

Le szoktam a tobbi órán amit kell csak nem ertem a többségüket de nem vagyok vele egyedul

Altalanosba 4.6 voltam most 3.1

Az osztályba volt ami s de nem én

A memoriam is jo csak az iskolan kivul

2015. ápr. 27. 13:03
 17/18 anonim ***** válasza:

10-es, 15-ös megfoglamazta, amit le akartam írni. Másrészt a tanár is ember, s szubjektív, azaz akaratlanul is alulpontozhat egy "unszimpatikus" diákot.Főleg, ha nem is nagyon kell "alulpontoznia".

- Irományod alapján magyar nyelvtanból sem vagy "túlságosan felkszült".

A többieknek: kár az ilyen diák alá "adni a lovat".

2015. ápr. 29. 23:11
 18/18 A kérdező kommentje:

"A többieknek: kár az ilyen diák alá "adni a lovat"."

ezt hogy érted

2015. máj. 1. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!