Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tehetnek emiatt velem valamit?...

Tehetnek emiatt velem valamit? Magaviselet levonás vagy valami?

Figyelt kérdés

Szóval hamarosan mennem kell egy nagyobbacska ünnepélyre. Mindenki kiöltözik, nagy buli lesz. Minket is meghívtak. Már megvettük a cipőmet, a ruhámat. Már csak a hajammal kellett valamit kezdeni. Anyumnak támadt egy olyan ötlete, hogy festessünk bele mellirt, mert emlékszik, hogy a szomszéd lánynak is volt, fiatal korába. Én egyből beleegyeztem, mert már régóta tervezem megfestetni a hajam. Szóval egy egyszerű barna hajba 5-6 kis szőke mellir. Ez mind szép és jó, de én csak most estére jövök rá, hogy a suliba nem biztos, hogy megengedett. Bár, a tanárokon kívül vannak még olyanok, akiknek meg van festve a hajuk, de egyiküknek se ennyire eltérően az eredeti színétől.

Ez nagy bűn? :/

14/l

2015. ápr. 24. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Figyelj,le nem vágják,max osztfőit kapsz+lebaznak,de az meg kit érdekel :D Am meg van oszt.társam,akinek igazi tetkója van, osztfői + lebazás,azt ennyi xD

14F

2015. ápr. 24. 20:54
 2/2 anonim válasza:
Nekem van osztálytársam, akinek ugyanolyan a haja, mint amilyet leírtál és nem szóltak neki
2015. ápr. 25. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!