Van/volt olyan tanárod, aki lelkileg nagyon közel áll/állt hozzád?
Igen, általános iskolai és gimnáziumi éveim során is volt szerencsém ilyen tanítókkal találkozni. Nagyon hiányoznak a lelkem mélyén, mikor a múlt történésein merengek, minden velük kapcsolatos kedves emléket pontosan feltudok idézni és ez is erőt ad, ha borúsnak látom a jelenem és a jövőm.:)
20 évesen a mai napig tartom némelyikkel a kapcsolatot levelezés szinten.
Szerintem te is nyugodtan írhatsz majd a tanítódnak, biztosan örülni fog neki, nem kell megszakítanod vele a kapcsolatot. :)
Természetesen azért az évek múlásával tovább kell tudni lépni az úton, azonban ez nem azt jelenti, hogy el kellene feledned azt, aki számodra péladértékű volt,amellett, hogy tudást öntött beléd. Ezt te is tudod minden bizonnyal :).
Volt és van is,és két emberről mondhatom el,hogy azt kaptam,amire számítottam.
Nehéz időszakomat éltem általánosban,és jött ez a tanár,akivel néhanapján beszélgettem,és voltak osztálykirándulások,és lettek szép emlékek,még a ballagás is szép emlék lett végül.És teljesen szeretném átvenni az élethez való hozzáállását,a mentalitását,bár ez nagyon nehéz,mert az én személyiségem meg pont,hogy majdnem teljesen az ő személyiségének az ellentettje.Ugyanakkor szeretnék önmagam is maradni.
És most még nehezebb időszakomat élem,tegnap egy baleset volt(nem én vezettem,nem halt meg senki,sérülés sem volt),és anyukám az sajnos súlyos beteg(remélem megfog gyógyulni),ráadásként a családba van az idióta keresztanyám,aki utál...hát gondolhatod.
És ezt az a tanár,akivel most jóban vagyok(remélem nem csalódok benne) mindet megérti...és megtudtam vele eddig mindent beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!