Ezért milyen büntetést kaphatnék?
Figyelt kérdés
Ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okozok egy iskolatársamnak (1 évvel felettem), viszont én érem el hogy megüssön (ergo önvédelem) milyen büntetést kaphatok? Kirúgnának?2015. ápr. 14. 20:14
21/27 A kérdező kommentje:
ha érdekel 4es és 5ös vagyok mindenből 10edikes létemre, az hogy valaki "izomagy" nem feltétlen buta. mindenkinek arra van ideje amire szánja ;)
2015. ápr. 15. 15:15
22/27 anonim válasza:
"ha érdekel 4es és 5ös vagyok mindenből 10edikes létemre, az hogy valaki "izomagy" nem feltétlen buta. mindenkinek arra van ideje amire szánja ;)"
És hányadik is a gimnáziumod az országos felsőoktatási rangsorban? Egy hurkatöltőképzőben nem nehéz jó jegyeket szerezni zéró tanulással.
23/27 anonim válasza:
"országos felsőoktatási rangsorban"
Bocsánat. Középiskolák országos rangsorára gondoltam, aminek az élén a Fazekas csücsül.
24/27 A kérdező kommentje:
ezt nem tudom megmondani de elég jó. és a bme-n szeretnék továbbtanulni villamosmérnökként. ha megoldható ezt a mondatom is tedd idézőjelbe és írj rá valami "vicceset" puszi
2015. ápr. 15. 16:59
25/27 anonim válasza:
Iskolából tuti kibaxnak, de jogilag, ha tényleg önvédelmi célból ütöttél vissza, akkor csak őt vonhatják felelősségre. De ha szilánkosra töröd a csontjait, akkor mindketten mentek egy bv intézménybe.
26/27 anonim válasza:
Persze csak akkor rúghatnak ki, ha iskolán belül történt.
27/27 anonim válasza:
Kedves 8-as. Te is el vagy maradva, már 12 éves kortól büntethető mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!