Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezért milyen büntetést kaphatnék?

Ezért milyen büntetést kaphatnék?

Figyelt kérdés
Ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okozok egy iskolatársamnak (1 évvel felettem), viszont én érem el hogy megüssön (ergo önvédelem) milyen büntetést kaphatok? Kirúgnának?
2015. ápr. 14. 20:14
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
ha érdekel 4es és 5ös vagyok mindenből 10edikes létemre, az hogy valaki "izomagy" nem feltétlen buta. mindenkinek arra van ideje amire szánja ;)
2015. ápr. 15. 15:15
 22/27 anonim ***** válasza:

"ha érdekel 4es és 5ös vagyok mindenből 10edikes létemre, az hogy valaki "izomagy" nem feltétlen buta. mindenkinek arra van ideje amire szánja ;)"

És hányadik is a gimnáziumod az országos felsőoktatási rangsorban? Egy hurkatöltőképzőben nem nehéz jó jegyeket szerezni zéró tanulással.

2015. ápr. 15. 16:49
 23/27 anonim ***** válasza:

"országos felsőoktatási rangsorban"

Bocsánat. Középiskolák országos rangsorára gondoltam, aminek az élén a Fazekas csücsül.

2015. ápr. 15. 16:50
 24/27 A kérdező kommentje:
ezt nem tudom megmondani de elég jó. és a bme-n szeretnék továbbtanulni villamosmérnökként. ha megoldható ezt a mondatom is tedd idézőjelbe és írj rá valami "vicceset" puszi
2015. ápr. 15. 16:59
 25/27 anonim válasza:
Iskolából tuti kibaxnak, de jogilag, ha tényleg önvédelmi célból ütöttél vissza, akkor csak őt vonhatják felelősségre. De ha szilánkosra töröd a csontjait, akkor mindketten mentek egy bv intézménybe.
2015. ápr. 16. 13:59
 26/27 anonim válasza:
Persze csak akkor rúghatnak ki, ha iskolán belül történt.
2015. ápr. 16. 13:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as. Te is el vagy maradva, már 12 éves kortól büntethető mindenki.
2015. ápr. 18. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!