Mit szólnának az osztálytársaim, ha kiderülne hogy nem vagyok ember, hanem vámpír? (persze nem igazából) 17/L
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 15:25
11/14 anonim válasza:
Engem pl 1 pillanatig vonz az öröklét gondolata, aztán eszembe jut, hogy ilyen és hasonló kérdések várnának..
A vámpír létet sajnálni kellene, öröké élnek, embereket ölnek, hogy éljenek és tesznek túlvilágivá, manapság már csillognak is. xDD Ne de szerintem, a legelmebetegebb és a leghülyébb aki nem látja a dolog rossz oldalát egyből kérné, hogy változtasd át őket. :D
Páran félnének tőled, a sarokban tini könyvet olvasó szemüveges, kicsit csúnya, félénk lány tuti rajongana érted! :D
12/14 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint,a vad állatok vérével is megélnek:) nem kell embert ölni
2015. ápr. 24. 08:07
13/14 anonim válasza:
Én direkt azt akarnám, hogy változtass át engem is :"D
Egy a sarokban tini könyveket olvasó szemüveges, kicsit csúnya, félénk lány >.<"
14/14 A kérdező kommentje:
Jah,olyan fehér vagyok hogy vakítok:) ettől vagyok ocsmány :D de az alakom tökéletes :D
2015. ápr. 25. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!