Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintem hülyének fogtok...

Szerintem hülyének fogtok nézni, de ez mind igaz. Most én ember/vámpír féle vagyok?

Figyelt kérdés

Ezt még egész kicsi koromban vettem észre,oviban.

1.A szemem színe gyakran változik,de nem úgy hogy pl. kékről szöldes-kékre,hanem pirosasra,van mikor egészen sötét piros.

2.Nagyon szeretem a vért.Egyszer a barátnőmnél kb. 1 éve a testvére megvágta a kezét és elég sok vért vesztett,mert nem kicsi vágás volt az és akkor a barátnőm alig tudodt leállítani,mert tudja hogy mennyire szeretem a vért.

3.Sokkal gyorsabban futok mint a többiek,jó na,nem 100km/órás sebességgel,de akkor is.Pl. 2 éve volt egy futóverseny az iskolában,és amíg a többiek lefutották az első kört,én már a 4-iket kezdtem.És rajtam kívűl az Xy-fiú az osztályból a leggyorsabb futó.

4.Bőröm hófehér,de ezt tudom hogy normális nagyrészt.

5.Nagyon szeretek vadászni.Najó,nem úgy hogy megharapom őket és kipurcannak,hanem rendes fegyverrel annak ellenére is,hogy lány vagyok.És amikor már megöltem az állatot,vágyom a vérére.

6.Ez a legfurcsább: Érzem amikor valaki 100méteres körzetbe kerül,és érzem hogy veszélyes szemény-e vagy nem.

Most tudom hogy hülyének néztek,de így van.És igen,szeretem az alkonyatot,imádom,de írtam: Ovodás korom óta van ez,és én kb 2 éve kezdtem el nézni az alkonyatot.

2015. márc. 9. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Na ilyen a trollkodás, ha szаrul csinálják. (ásít)
2015. márc. 9. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Penge hamarosan felfog keresni, köszönjük a jelentkezésed!
2015. márc. 9. 15:14
 3/5 anonim válasza:
75%
értem.
2015. márc. 9. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem, te egy tampon vagy. Megmagyarázom:

1. ez akkor történik, ha összevéreznek

2. egy tampon csak úgy szívja magába a vért, ez tény

3. nem futottál, felkapott a szél és egy légáramlat vitt körbe-körbe

4. igen, tamponoknál normális

5. ez érthető, hiszen olyan az alakod, mint egy lövedéknek - hasonlítsd csak össze a kettőt:

[link]

[link]

6. ezt nem tudtam a tamponokról, de korábban még nem beszéltem egy tamponnal sem, így érthető, hogy kicsit hiányosak az ismereteim a képességeikkel kapcsolatban.

Szóval, ez a helyzet. Te tampon vagy.

2015. márc. 9. 22:01
 5/5 anonim válasza:
Az első mondatoddal még tán igazat is mondtál...a többi kamu
2015. ápr. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!