Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? Szinte rosszul...

Mit tegyek? Szinte rosszul vagyok.

Figyelt kérdés

Most így, év vége fele bukásra állok 6-ból. Soha nem történt velem ilyen. Nem is tudtam. Az igaz, hogy elhanyagoltam a tanulást, de nem gondoltam, hogy ennyire súlyossá fajult a dolog. Hatból hogy a francból javítsam ki?! Mit kéne tegyek? Azokat a válaszokat, hogy "tanuljál", nem veszem figyelembe!!! Oké, hogy tanulni kell. De már jócskán év vége...

Tudtommal ezekből állok bukásra:

tesi (mint mindig, túlsúlyom miatt szégyellek beállni)

föci

kémia

biológia

matek

és még egy, de azt nem is tudom, hogy mi!!!!!!!! teljesen összeomlottam:( az utóbbi időben semmi nem sikerül, sok trauma is ért ez mellett..

2015. ápr. 7. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy újra kell járnod az egész évet,ha nem tanulsz rendszeresen,ezzel csak magadnak ártasz.
2015. ápr. 7. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát barátom. Ezt nagyon megszívtad. Tudod ugye, hogy ezekből van pótvizsga? A tesin kívül. Abból tudtommal nincs.
2015. ápr. 7. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyi osztálytársam sík hülye. De tényleg olvasni alig tud. Félévkor 8-ból állt bukásra (fizika,matek,irodalom,nyelvtan,hálózatismeret elmélet,szoftverfejlesztés elmélet és gyakorlat, töri). Most csak matekból és szoftverfejlesztés gyakorlatól áll bukásra. Abból valószínű pótvizsga lesz, de szerintem át jön. Mert tud ő ha akar.

Na most ha neki sikerült 8-ból 2-re javítani, neked is sikerül 6-ból. Nekem elhiheted az emelt szintű szoftverfejlesztés nehezebb mint mondjuk a matek..

Év végéig tanulj(tudom nem kérted ezt a szót, de máshogy nem fog menni..ne magolj csak a lényeget jegyezd meg. Így 4-5 oldalas anyagból is max 1 oldal lesz.), jelentkezz ha tudod a választ, legyél aktív órán, jól viselkedj(nevetségesen hangzik, de sok tanár figyelembe veszi a viselkedést osztályzásnál..). Jelentkezz felelni ha tudod az anyagot. A nagyobb témazárókat igyekezz legalább 2-re megírni (matekból nem tudom hol jártok, de a többiből gyerekjáték egy kettest kihozni, nagyon minimális tanulással). Az is jó ha csak 8-9 tizedes az átlagod, mert ha normális vagy átenged. Azt hiszem 2 bukásig mehetsz pótvizsgára.

Tesire meg állj be bátran. Ne érdekeljen a súlyod, csináld amit tudsz, negatív kommenteket meg ..le. Ha próbálkozol valószínűleg abból is átmész.

2015. ápr. 7. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak a kifogásokat keresed. Azért júniusig bőven ki tudod javítani mimimum 2-esre. Sosem értettem azokat akik év közben nem képesek tanulni hanem év végén kapkodnak, hogy úristen meg fogok bukni most mi lesz, meg azokat akik inkább nyáron készülnek a pótvizsgákra... Ha túlsúlyos vagy tegyél érte, hohy ne legyél az. Ja de ahhoz már lusta vagy mi? Vagy most jön, hogy a hormonok miatt vagy kövér? Beszéld meg a tesitanároddal, hogy szégyenlős vagy és nem tudna-e délután ottmaradni veled, hogy megcsináld a feladatokat. Tudom, most le fogsz pontozni, de attól még igazam van.
2015. ápr. 7. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:

*hogy

Amúgy én meg se engedném a pótvizsgázást. Ott van egy csomó hónap a tanulásra év közben.

2015. ápr. 7. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Tanulj,ha még nem is akarsz,nincs veszteni valód
2015. ápr. 7. 16:47
 7/8 anonim válasza:

A Tesit mindenképp javítsd ki,mert abból aztán nincsen pótvizsga..:( Szegénykém..Egy hónapja én is 4-ből álltam bukésra,de belegondoltam hogy egy évet alb*szok ha megbukom,így most belehúztam,és csak 1-et kell javítanom;)

Szurkolok neked!!:)

2015. ápr. 7. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne tanulj, de a lenyeg, h az atlagod 3-as korul kell lennie ev vegen. Magojd be ha nem erted, minden orara keszulj, az is jo ha aktiv vagy az oran, a tanarok eszreveszik, hogy akarsz jobban teljesiteni. Jo ha elvallalsz plusz munkakat, feladatokat. Mutass erdeklodest a tantargy irant! En is ilyeneket csinaltam anno! HAjra!
2015. ápr. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!