Balhé lesz ebből? Több lent.
Az osztályunkban a fiúk kikezdtek egy 6.-os fiúval (mi nyolcadikosok vagyunk), annyira elfajult a dolog, hogy egyszer meg is verték, amiért osztályfőnökit kaptak. Most a hatodikos játssza a királyt, mert tudja hogy nem bánthatják. De már hallottam, azt tervezik az osztálytársaim, hogy suli után megkeresik, és "elbeszélgetnek" vele egy kicsit.
Nem tudom mi lesz ebből, mert például egy helyre és ugyanazon időben megyünk osztálykirándulásra...
De most komolyan...csak gondolj bele! szamtalan balhé van ami 1000x durvabb ennél a szitunál... Mi lehet a leg ,,durvább,, dolog ami történhet?
Legfeljebb az hogy jól meg lesz verve csóri 6 os gyerek. Szerintem ez nem nagy cucc.

Értékelem az őszinte kommenteket (Még ha van is egy két olyan ami nélkül meglettem volna, de mindegy). Csak aggódom a barátaim miatt, akikre tényleg ráférne egy alapos helybenhagyás. A hatodikos miatt is aggódom, mert tényleg eléggé kihúzta a gyufát a fiúknál. Néha azonban tényleg olyan, mint aki direkt keresi a bajt. Mindegy. Ezzel most tényleg nem az osztálytársaimat védeném, csak az igazat mondom.
Viszont tényleg kéne a segítség, mit csináljak velük? Hogy ne fajuljon el...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!