Szerintetek ez miért lehet? Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Az egész év elején kezdődött középiskolás lány vagyok , van egy fiú osztálytársam aki eleinte tök vicces , humoros , és kedves volt. Egyszer mikor mentem haza busszal , látta hogy egy lánnyal beszélgetek és a nézésében volt valami rettentően furcsa . Másnap megkérdeztem tőle mi volt a baj és azt felelte " Semmi ! " Tök mérgesen , utána meg rám köszönt és megkérdezte hogy vagyok , ilyenkor már nagyon kedvesen . Rájöttem hogy valami nincs rendben nála . Utána elmondtam az osztálytársaimnak hogy mi volt és azt mondták ne foglalkozzak vele. Egyszer mag hallotta hogy őt gúnyoljuk a többiekkel és elkezdett vigyorogni. nagyon meg lepődtem , mert szerintem ez nem normális reakció , ha egy ember meg hallja hogy gúnyolják . Akkor ijedtem meg igazán tőle mikor mentem haza este a busszal , és jött velem szembe a járdán , megálított és azt mondta " megfoglak ölni , mert nem hagyhatom hogy meg bolondítsatok" mind ezt vigyorogva . Másnap szóltam az igazgatónak , aki nem tudott mit tenni mert ugye nem hallotta senki. Az óta nagyon tartok tőle . meg folyton azt hiszi hogy róla beszélünk . mi a véleményetek ? mi lehet ez nála ?2015. márc. 28. 11:08
1/3 anonim válasza:
Vannak olyanok akik nem szeretik ha b@$ztatjak őket. Kínjaba nevet. Egyébként semmi közöd nincsen az ő magán életéhez.
2/3 anonim válasza:
Ahogy írtad, ő tök normális volt veled meg kedves.Te elkezdted kigúnyolni a barátaiddal és csodálkozol hogy megfélemlítően köcsög? :D
Amúgy meg csak ijesztget, és jól is tette!Elérte a célját :D
3/3 A kérdező kommentje:
amikor beszélgettem azzal a lánnyal , kiderült hogy egykor szerelmes volt belé . és azért nézett olyan furin , szerintem ezért is gondolja hogy mindig róla beszélünk.
2015. márc. 28. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!