Mi a véleményetek az ilyen emberről?
Nézd levegőnek. Amit nem akarsz, hogy megtudjon, ne mond meg neki: "Semmi közöd hozzá!". Se a rossz dolgozatokról, se a jókról ne tudjon, vagyis ne tőled, ne mutasd, mond el neki azonnal.
Ha erőszakoskodik, akkor csakis nyugodtan kezeld le: "Maradj már csöndben!"...és jöhetnek picit erősebb a fokozatai.
Én az ilyeneknek a minimális tiszteletet meg szoktam adni, tehát köszönök...ööö...és ezzel nagyjából ki is merül a dolog. :) (Köszönni viszont mindig, még akkor is, ha nem fogadja, mert megsértődött valamin (ez általában bekövetkezik előbb-utóbb)...na én ezt nevezem "fordulatnak" :) )
A hátad mögötti dumával ne foglalkozz (ne is görcsölj rajta, lehet leszokik róla, de csak jobban fogja nyomni, ha látja, hogy zavar), ha más kérdez róla, ugyancsak ne foglalkozz vele, vagyis ne mondjál róla semmit, te ne lépjél az ő nyomdokaiba. ("Nincsen véleményem!")
Ahogy az írásodból kiveszem, te nem vagy az a beszólogatós típus...ha ez igaz, akkor inkább ne vitatkozz vele. (Én akkor szoktam leoltani embereket, amikor már nagyon irritálnak, de akkor a megfelelő pillanatban úgy, hogy látom a szemében a szikrákat és a dühöt, de nem tud mit reagálni. :) )
Összegezve: kommunikálj vele kevesebbet, viszont a többieket ne hanyagold el miatta, mármint aki megérdemli...ez is zavarni fogja, és a düh fogja szétütni egy idő után.
nála vannak problémák.
talán próbáld meg egy ilyen duma után, hogy csendben vagy, és jól végigmustrálod tetőtől talpig egy jó ütős biggyesztett száju lealázó mosollyal kinálod meg.
vagy kérdezz vissza. KÖZÖD??
vagy "De rossz lehet neked" ellen mondjuk "nem rosszabb mint neked, mert neked már lyuk van az oldaladon a kiváncsiságtól :-D
ne mondj magadról semmit, ne adj fogódzot ahhoz, hogy kibeszélhessen.
amikor csak lehet fixirozd :-D .-D ettől dögre zavarba lehet jönni :-D :-D persze ugy, hogy neked inkább mulatság legyen, ne bosszuság,
a nők, lányok szerintem értenek ehhez.
-fiuk nem tudnak ilyenek lenni, igy gondolnám,hogy lányok vagytok-
És még valami a "Pedig ez tök könnyű volt" beszólásáról!
Tökéletes!!!
Ezt használd fel ellene, DE csakis a legmegfelelőbb pillanatban, ne szórd el, az első alkalommal olyat üssön, amikor azt mondod neki "Pedig ez tök könnyű volt" (félvállról, szinte ne is fordulj felé), hogy csak tátogni tudjon mint a hal!
Ha heteket/hónapokat kell várni, akkor is megéri.
Például el tudok képzelni egy olyan szituációt, amikor neki nem sikerült valami, és panaszkodik mindenki előtt, és te meg beszólsz: "Pedig ez tök könnyű volt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!