Ma a hugomal üzentem a réggi tanárnömenk hogy büntudatot érzek amiért réggeben mikkor az osztályfönököm volt szarul bántam vele! Meg mikkor tegnap meglátam elsírtam magam! Ti szerintetek mit válaszol vissza?
Figyelt kérdés
Ma a hugomal üzentem a réggi tanárnömenk hogy büntudatot érzek amiért réggeben mikkor az osztályfönököm volt szarul bántam vele! meg mikkor tegnap meglátam elsírtam magam! ti szerintetek mit válaszol vissza?2015. márc. 25. 08:23
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, de ezt szerintem személyesen illene, nem üzengetve...
2/11 anonim válasza:
Csak remélni tudom, hogy a tanárnő nem nyelvtantanárnő, és te nem levélben üzentél neki. Mert ha igen, akkor szegény tanárnő még jobban el lesz keseredve, hogy nem volt képes megtanítani helyesen írni..
3/11 A kérdező kommentje:
Komolyabb kérdésekre vagyok kiváncsi!
2015. márc. 25. 10:06
4/11 anonim válasza:
"Komolyabb kérdésekre vagyok kiváncsi!"
Hát ez mekkora öngól!
5/11 A kérdező kommentje:
ha valaki nem akkar segiteni akkor ne ìrjon ide!
2015. márc. 25. 11:37
6/11 anonim válasza:
Szerrinnttettek ezz íggy trrolllkkoddikk, vaggy ténnnnyleggg ennnnnnnnnnyirre eggyszerrűcskkke?
7/11 A kérdező kommentje:
:DDDD
2015. márc. 25. 13:17
10/11 anonim válasza:
Itt már senki sem tud írni! :D
Tanárnő vagyok, meg lennék sértve, ha valaki ilyen témában üzengetne nekem. Az most mindegy kivel, lehet az a pápa is a béke jelével, nem esne jól. Ez olyan dolog amikor fel kell vállalni, személyesen odamenni, és bocsánatot kérni. Nem a bocsánattól lesz jobb, rendezve, hanem az arcon látszó megbánástól! A kisugárzástól. Ezt egy levélbe nem lehet leírni. Írhatta akár a szomszéd néni is aki egy kései áprilisi tréfának szánta a tesóddal együtt. ÉRTED?!! Szerintem, még van lehetőséged, menj be személyesen és mondd el neki. Erre a tanárok mindig elérzékenyülnek, ha nem robotok vagy befásult tönkrement emberek. :))) Majd írj!!! Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!