Mas is megalazonak talalna a dolgot, vagy csak en erzem azt, hogy nem ez volt a megoldas a problemara?
Egyrészt nem szemetelek, másrészt először szólni kell így is, úgy is, akkor lehet, h el is szégyellem magam, így meg csak lehet, h felbolygatott, de őt is, mert balhé lett belőle, sőt kicsit ráérősnek érzem, h ezért kinyomtat egy fél oldalnyi szöveget, nemhogy megpróbálná privátban.
Harmadrészt pedig tényleg véletlenül maradt fenn a rajz, mert olyan semmi, h észre se vettem, mikor elmentem.
Az, hogy nem szemetelsz, nagyon dícséretes dolog, büszke is lehetsz rá. Ha a padot sem firkálod többet, akkor tökéletes lesz! :)
Nézd, valószínűleg én a tanár helyében tényleg nem papírozok, de nem is vonulok félre veled négyszemközt, ezt ne is várd el, hanem rád szóltam volna ott az osztály előtt, hogy ne firkáld a padot. Ennél enyhébbre semmiképp nem számíthattál volna, és ez nem megszégyenítés, csupán a szabályok közlése. Saját magad idézted elő a történteket a firkálással, vállald a következményeket. Az életben is így lesz. Nem okoskodni akarok, vagy leszólni téged, őszinte jó tanácsként mondom: ha tényleg azt akarod, hogy felnőttként kezeljenek, akkor viselkedj is felnőttként (ne firkáld a padot)! Aki gyerekként viselkedik, azt gyerekként fogják kezelni, akinek a fenekére lehet csapni, ha rosszat csinál.
Meg az se zavart volna, ha mindenki elott ennyit mond, vagy meguzeni a tanarral,aki mondta is nekem, de akkor mar a lap ott volt,es cseszte a csoromet nagyon, kiprovokalta ezt az egeszet.
Es ezt a padfirkalast ne kezeljuk mar ugy, mintha az egesz padot osszefirkaltam volna, egy semmi rajz nem kivan ilyen megalazast, meg az se zavart volna, ha a tobbiek elott kell leradiroznom, mert veletlenul maradt csak fenn, nem vagyok hive a rongalasnak altalaban, a grafittisek nagy reszet nem ertem, h miert erzi kreativitasnak, h felnyom egy taget a falra
Amikor valaki ilyesmire ráfogja,hogy "megalázó",ki kéne találni,valami valóban megalázó dolgot,hogy fölfogja,hogy mi is az a megalázás.
Meg mi az a provokáció.
Meg mi az,hogy okoskodunk,hogy mit kellett volna a tanárnak tennie,és mit nem.
Elkényeztetett kis pimasz.
Ha van ,sem lehet rajtad olyan könnyen segíteni,sajnos.
Az iskolai nevelési tanácsadó lenne első körben illetékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!